BAZAAR INTERNI 2013

BAZAAR INTERNI 2013
Το INTERNI, που επιμένει να προσφέρει την ευκαιρία για smart shopping, όπως και κάθε χρόνο την ίδια εποχή, διοργανώνει το ετήσιο BAZAAR INTERNI.

Στο φετινό καθιερωμένο ραντεβού, στον εκθεσιακό χώρο του INTERNI, θα είναι συγκεντρωμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα INTERNI (καναπέδες, πολυθρόνες, τραπεζαρίες, έπιπλα, φωτιστικά, έπιπλα κήπου, χαλιά και διακοσμητικά), σε έκπτωση έως και 60%.

Συγχρόνως όμως στον εκθεσιακό χώρο της MODA BAGNO θα μπορέσετε να βρείτε εξαιρετικές ιδέες και ευκαιρίες για να φτιάξετε ή να ανακαινίσετε το μπάνιο και την κουζίνα σας.

Όλο το δυναμικό των πωλήσεων του INTERNI & ΤΗΣ MODA BAGNO θα είναι σε ετοιμότητα για να σας βοηθήσει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο σπίτι σας, την Κυριακή 31 Μαρτίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τις 5 το απόγευμα, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της εταιρείας, στην οδό Αναπαύσεως 50, στα Βριλήσσια.

Για τις μοναδικές τιμές σε ετοιμοπαράδοτα προϊόντα από τις πιο γνωστές εταιρείες επίπλων και αξεσουάρ, αλλά και τις εξαιρετικές προσφορές για παραγγελίες από εταιρείες που ανακοινώνονται on the spot... σχεδιάστε να περάσετε την Κυριακή 31 Μαρτίου στο BAZAAR INTERNI 2013.

INTERNI - MODA BAGNO - MODA BAGNO KITCHEN - INTERNI OFFICE
ΑΝΑΠΑΥΣΕΩΣ 50, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ (τηλ. 210 8036 700)

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software