Νέο βίντεο απόγνωσης από τη Sinead O'Connor

Νέο βίντεο απόγνωσης από τη Sinead O'Connor
Λίγες ώρες μετά από το εξιτήριό της από το νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν μετά από την ψυχολογική κατάρρευσή της την περασμένη εβδομάδα, η Sinead O'Connor δημοσίευσε δύο νέα βίντεο στο Facebook.

Η 50χρονη τραγουδίστρια ανήρτησε τα δύο βίντεο σε διάστημα 24 ωρών, αφότου έφυγε από το νοσοκομείο επιστρέφοντας στο μοτέλ στο Νιου Τζέρσι όπου πλέον διαμένει. 

Στο πρώτο αισιόδοξο βίντεο, η τραγουδίστρια εμφανίζεται ανανεωμένη, μιλά με ευγνωμοσύνη για την στήριξη των γιατρών και των φίλων της, αποκαλώντας την προηγούμενη εβδομάδα «την πιο όμορφη της ζωής της». 

Μόλις οχτώ ώρες αργότερα, εμφανίζεται σε νέο βίντεο καταρρακωμένη. Όπως λέει η ίδια, αισθάνεται πολύ άσχημα ψυχολογικά και ανακοινώνει στους θαυμαστές της ότι επιστρέφει άμεσα στο νοσοκομείο, αφού δεν αντέχει ούτε 24 ώρες να βρίσκεται μόνη της. 

Η  Sinead O'Connor αποκαλεί τον εαυτό της «παλαβή σκρόφα», προτού πει στους θαυμαστές της «ότι είναι απαίσιο να είναι κανείς τόσο τρελός, είναι πραγματικά κάτι πολύ επώδυνο. Με το πρόσωπό της πρησμένο από το κλάμα, η τραγουδίστρια εξομολογείται ότι αισθάνεται ξανά «τελείως διαλυμένη»

«Πρέπει να ξαναπάω στο νοσοκομείο, είναι πραγματικός εφιάλτης. Είναι ανυπόφορο, γαμ...να ανυπόφορο να ζω χωρίς τα παιδιά μου, τους αγαπημένους μου».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software