"Πως οι τζιχαντιστές αποφάσιζαν να μας βιάσουν"

"Πως οι τζιχαντιστές αποφάσιζαν να μας βιάσουν"
Τη φρίκη που έζησε στα χέρια των τζιχαντιστών ως σκλάβα του σεξ, αφηγείται μια γυναίκα, η οποία έπεσε θύμα αρπαγής και φυλακίστηκε από τους μαχητές του ISIS.

Οι αποκαλύψεις της γυναίκας, που έλαβε την προσωνυμία "Θύμα 1", έγιναν από τον Νικίτα Μάλικ, στον ιστότοπο Ηenry jackson society.

Το "Θυμα 1" περιγράφει πώς οι τζιχαντιστές αποφάσιζαν αν θα τις βιάσουν ή όχι.

"Αν είχαμε στήθη, μας έστελναν για να μας βιάσουν, αλλά αν δεν είχαμε ακόμη, μας πετούσαν στη φυλακή μέχρι να υποστούμε το ίδιο μαρτύριο μετά από τρεις μήνες", ανέφερε.

Η ίδια έμεινε έγκυος αφού βιάστηκε από τζιχαντιστή, ενώ μετά προσπάθησαν να τη ρίξουν από τις σκάλες με δύναμη για να αποβάλει.

Στο ίδιο δωμάτιο μαζί της κακοποιούνταν και άλλα μικρά κορίτσια, ενώ όταν η ίδια προσπάθησε να το σκάσει και δεν τα κατάφερε, βιάστηκε από έξι άνδρες μαζί ως τιμωρία.  

Σύμφωνα με την ίδια, υπάρχει ολόκληρο οργανωμένο σχέδιο πίσω από αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα, καθώς η τρομοκρατική οργάνωση ωθεί τους στρατιώτες να έχουν σκλάβες τους σεξ και παιδιά, επειδή πληρώνονται.

Άλλα θύματα του ISIS έχουν δηλώσει πως υπάρχει ένα έγγραφο 27 σελίδων, το οποίο περιέχει τους "κανόνες" για το πώς οι τζιχαντιστές πρέπει να αντιμετωπίζουν τις σκλάβες τους σεξ.

"Οι σκλάβοι θεωρούνται ιδιοκτησία και έτσι μπορούν να αγοραστούν, να πωληθούν ή να δοθούν ως δώρο. Επιτρέπεται η σεξουαλική επαφή με μία σκλάβα που δεν έχει ενηλικιωθεί αν είναι σωματικά κατάλληλη γι' αυτό. Εάν όχι, μπορεί να γίνει μεταχείρισή της χωρίς συνουσία", αναφέρει το έγγραφο.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software