Τελείωσε η κρουαζιέρα του τρόμου

Τελείωσε η κρουαζιέρα του τρόμου
Στην Αλαμπάμα έφτασε το κρουαζιερόπλοιο Carnival Triump το οποίο βρέθηκε να πλέει ακυβέρνητο στον Κόλπο του Μεξικού το περασμένο Σαββατοκύριακο. Οι επιβάτες καταγγέλλουν ότι με τη διακοπή του ρεύματος και το σπάσιμο των σωλήνων της αποχέτευσης οι συνθήκες ήταν τραγικές.

Το πλοίο έφτασε στο λιμάνι με τη βοήθεια στολίσκου ρυμουλκών. Η όλη επιχείρηση καθυστέρησε αρκετές ώρες αφού ένα από τα σύρματα έσπασε.

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρία Carnival Cruise για να ολοκληρωθεί η αποβίβαση των περίπου 4.000 επιβατών θα χρειαστούν τουλάχιστον τέσσερις ώρες.

Αυτό που ξεκίνησε σαν μια ευχάριστη κρουαζιέρα στον Κόλπο του Μεξικού μετατράπηκε σε εφιάλτη όταν την Κυριακή ξέσπασε φωτιά στο μηχανοστάσιο του πλοίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η ηλεκτροδότηση του πλοίου και να μην λειτουργούν οι κουζίνες, ο εξαερισμός, το air condition και οι τουαλέτες.

Όπως καταγγέλλουν κατέληξαν να κοιμούνται σε χαλιά μουσκεμένα με λύματα ή στα καταστρώματα, ενώ το φαγητό εξαντλήθηκε με αποτέλεσμα να τρώνε ό,τι ήταν πρόχειρο όπως ψωμάκια με κέτσαπ.

"Έχουμε ζήσει δύο τυφώνες αλλά αυτό ήταν χειρότερο" ανέφερε ο Πίτερ Κας από το Μπομόντ του Τέξας.
 
Ρεπορτάζ του CNNΡεπορτάζ του ABC News

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software