Βρετανία: Φωτογραφία του άνδρα που έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου

 Βρετανία: Φωτογραφία του άνδρα που έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες λεωφορείου
Η βρετανική αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα μια νέα φωτογραφία, στην προσπάθειά της να εντοπίσει έναν άνδρα που, ενώ έκανε τζόγκινγκ, έσπρωξε μια γυναίκα στις ρόδες ενός λεωφορείου, σε έναν πολυσύχναστο δρόμο του Λονδίνου, πριν από τέσσερις μήνες.
 
Το βίντεο που εικονίζει την ανάλγητη πράξη του άνδρα αυτού στη γέφυρα Πάτνεϊ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο, έχει προβληθεί κατ' επανάληψη από τα βρετανικά τηλεοπτικά δίκτυα, ωστόσο ο δράστης δεν έχει βρεθεί μέχρι σήμερα. Στις εικόνες διακρίνεται να περνά τρέχοντας δίπλα από έναν άνδρα πάνω στη γέφυρα, στις 5 Μαΐου και κατόπιν να σπρώχνει επίτηδες την 33χρονη γυναίκα. Εκείνη πέφτει με το κεφάλι προς το διερχόμενο λεωφορείο αλλά ο οδηγός του προλαβαίνει να στρίψει το τιμόνι και να την αποφύγει, για λίγα εκατοστά.
 
Η νέα φωτογραφία έχει τραβηχτεί από το λεωφορείο και δείχνει έναν λευκό άνδρα που φορά γκρίζο μπλουζάκι και σκουρόχρωμο σορτς. Σύμφωνα με την αστυνομία, ο άνδρας επέστρεψε στη γέφυρα 15 λεπτά αργότερα, από την αντίθετη κατεύθυνση, αλλά αγνόησε τη γυναίκα όταν εκείνη προσπάθησε να του μιλήσει.
 
Οι δύο άνδρες που είχαν προσαχθεί τον περασμένο μήνα ως ύποπτοι για το επεισόδιο αυτό αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς να τους απαγγελθεί καμία κατηγορία.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software