Νέο Citroen C3, ένα μικρό C4 Cactus

Νέο Citroen C3, ένα μικρό C4 Cactus
Λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του νέου Citroen C3 κυκλοφόρησαν κάποιες επίσημες φωτογραφίες του που μας δείχνουν… ένα μικρό C4 Cactus.

Με τις διαστάσεις του νέου C3 να το φέρνουν στην άνω κλίμακα μεγέθους των supermini, οι πρώτες εκτιμήσεις το θέλουν να είναι ακόμα πιο ευρύχωρο από τον προκάτοχό του.

Πιο συγκεκριμένα το νέο Citroen C3 θα έχει μήκος 3,99 m πλάτος 1,75 m και ύψος 1,47 m, με το μεταξόνιο να αγγίζει τα 2,54 m. Για να έχετε μια τάξη μεγέθους σας αναφέρουμε ότι το μεταξόνιο του απερχόμενου μοντέλου ήταν 2,46 m, ενώ του μεγαλύτερου C4 Cactus είναι 2,595 m.

Ο όγκος του χώρου αποσκευών είναι 300 λίτρα ενώ ο κύκλος στροφής είναι 10,6 m τιμή που του χαρίζει ευελιξία στις αστικές μετακινήσεις. Εκτός από τα airbump που συναντάμε στις πόρτες, το νεό Citroen C3 θα είναι διαθέσιμο σε εννέα χρωματισμούς, ενώ θα υπάρχουν και τρεις ακόμα χρωματικές επιλογές για την οροφή.

Στο εσωτερικό, σύμφωνα με το cocoricauto που έκανε τη διαρροή, η ατμόσφαιρα θα είναι μοντέρνα και με αρκετή τεχνολογία. Θα υπάρχει η δυνατότητα σύνδεσης με Apple CarPlay και Android Auto, ενώ πλούσιο θα είναι και το επίπεδο εξοπλισμού ασφάλειας.

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή η γκάμα των κινητήρων αναμένεται να αποτελείται από τους γνωστούς 1.2 PureTech με 82 110 και 130 ίππους αντίστοιχα και ο μεγαλύτερος 4κύλινδρος diesel BlueHDi με 75, 100 και 120 αντίστοιχα, που θα συνδυάζονται με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων έξι σχέσεων.

Πηγή: gocar.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software