Αποκαλυπτήρια για το νέο Peugeot Rifter

Αποκαλυπτήρια για το νέο Peugeot Rifter

Βασισμένο σε νέο πάτωμα το μοντέλο διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που το καθιστούν ικανό να ανταπεξέλθει σε κάθε χρήση. Διαθέσιμο σε δύο μήκη αμαξώματος, με 5 ή 7 θέσεις, συνδυάζει άριστα την πρακτικότητα με την ευελιξία εσωτερικής διαμόρφωσης. Εφοδιάζεται με ιδιαίτερα οικονομικούς και αποδοτικούς κινητήρες, και με τελευταίας γενιάς τεχνολογικό εξοπλισμό.
 
Το μπροστινό μέρος διαθέτει ξεχωριστή αισθητική και διακρίνεται από τα LED φωτιστικά σώματα, ενώ στο πλάι ξεχωρίζουν οι απόλυτα ισορροπημένες αναλογίες, το κοντό καπό και οι κοντοί πρόβολοι. Απόλυτα εναρμονισμένες στο συνολικό σχεδιασμό είναι και οι μπάρες οροφής. Τα τονισμένα φτερά συμβάλλουν επίσης στη δημιουργία ενός αθλητικού προφίλ με ακτινωτές αλουμινένιες ζάντες 17 ιντσών.

Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η μεγάλη πόρτα που εξασφαλίζει άνετη πρόσβαση στο εξαιρετικά ευρύχωρο πορτμπαγκάζ, ενώ διακρίνονται και τα μεγάλα φωτιστικά σώματα με τις τρεις φωτεινές λωρίδες. Η θέση οδήγησης περιλαμβάνει κομψούς διακόπτες χρωμίου για το χειρισμό του κλιματισμού. Είναι άμεσα προσβάσιμοι και περιβάλλουν την οθόνη θερμοκρασίας σε καθαρή λευκή απόχρωση. Σε ορισμένες εκδόσεις, διατίθεται και ηλεκτρικό χειρόφρενο που απελευθερώνει χώρο στην κεντρική κονσόλα, η οποία μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως μεγάλος αποθηκευτικός χώρος.

Πέντε είναι τα μηχανικά σύνολα του αυτοκινήτου. Σε κινητήρες βενζίνης υπάρχει ο 1.2 PureTech με τους 130 ίππους και το αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων και αυτός με τους 110 ίππους με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων. Σε κινητήρες diesel, διατίθενται 3 επιλογές του κινητήρα 1.5 BlueHDi. Αυτοί είναι με τους 130 ίππους με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, ή αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων, ο BlueHDi 100 ίππων με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων και ο BlueHDi με τους 75 ίππους με χειροκίνητο κιβώτιο 5 σχέσεων.

 

Powered by TUODY Software