Η MINI τιμά το βασιλικό γάμο Χάρι-Μέγκαν

Η MINI τιμά το βασιλικό γάμο Χάρι-Μέγκαν

Η MINI θα τιμήσει το γάμο του Πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle με ένα μοναδικό MINI Hatch ειδικά σχεδιασμένο για την περίσταση, το οποίο θα δοθεί στη συνέχεια σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της επιλογής του ζευγαριού. Μετά την ημέρα του γάμου στις 19 Μαΐου, το μοναδικό MINI θα δοθεί στο ‘The Children’s HIV Association (CHIVA)’ για δημόσια δημοπρασία.

«Σαν μία εμβληματική Βρετανική μάρκα με ιστορία σχεδόν 60 χρόνων στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχουμε τη χαρά να σηματοδοτήσουμε το βασιλικό γάμο με ένα ξεχωριστό, γαμήλιο δώρο για φιλανθρωπικό σκοπό», εξηγεί ο Oliver Heilmer, Επικεφαλής του τμήματος MINI Design. Η ομάδα του MINI Design έχει δημιουργήσει ένα μοναδικό MINI Hatch για την περίσταση. Το αποκλειστικό γραφικό οροφής συνδυάζεται με τρισδιάστατα εκτυπωμένες λεπτομέρειες εσωτερικού και εξωτερικού και με ξεχωριστά διακοσμητικά που κάνουν το ΜΙΝΙ μοναδικό».

Το εξωτερικό

Το μοναδικό όχημα είναι βαμμένο σε Crystal White. Διακοσμητικές ρίγες σε silver-blue χαρίζουν στο αμάξωμα μία ιδιαίτερη εμφάνιση και η μαύρη λωρίδα που αγκαλιάζει το αυτοκίνητο φέρει μπλε ματ ασημί φινίρισμα.

Αναγνωρίσιμα στοιχεία MINI από χρώμιο όπως το πλαίσιο της εξαγωγικής μάσκας, οι λαβές θυρών και τα πλαίσια των προβολέων και των πίσω φώτων ολοκληρώνονται με ένα blue-black διάφανο βερνίκι, που προσδίδει μοντέρνες φρέσκιες νότες στις λεπτομέρειες του MINI. Τα πίσω φώτα σε σχέδιο Union Jack και οι ματ μεταλλικές ζάντες σε dark-blue αποτελούν τις τελικές πινελιές σε ένα εντυπωσιακό σύνολο.

Διαβάστε περισσότερα
 

Powered by TUODY Software