Έτοιμο για δύσκολες διαδρομές το Honda Rugged Open Air Vehicle Concept

Έτοιμο για δύσκολες διαδρομές το Honda Rugged Open Air Vehicle Concept

Το Honda Rugged Open Air Vehicle Concept είναι έτοιμο για αποδράσεις σε δύσκολες χωμάτινες διαδρομές.

Στη λίστα με τις αποστολές που μπορεί να εκπληρώσει το αυτοκίνητο είναι και η εξερεύνηση διάφορων περιοχών ιδιαίτερου κάλους. Ειδικές κατασκευές που περιλαμβάνονται στη γκάμα μερικών αυτοκινητοβιομηχανιών, έχουν την δυνατότητα να κινούνται σε δύσβατες περιοχές ξεπερνώντας μεγάλα εμπόδια.

Η οδήγηση αυτών των αυτοκινήτων απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από τον οδηγό και λεπτούς χειρισμούς για να διαχειριστεί τις μεγάλες κλίσεις, τα νεροφαγώματα και τόσες άλλες ιδιομορφίες των χωμάτινων διαδρομών.

Η Honda, μια μάρκα με μεγάλη εμπειρία στα οχήματα εκτός δρόμου, δημιούργησε μια νέα μελέτη που ουσιαστικά είναι μια πρόταση ειδικών προδιαγραφών, η οποία απευθύνεται στους φανατικούς οπαδούς του off road.

Πρόκειται για το Honda Rugged Open Air Vehicle Concept, το οποίο αποκαλύφθηκε στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Λας Βέγκας.

Η νέα μελέτη συνδυάζει τα στοιχεία δύο οχημάτων παραγωγής της ιαπωνικής μάρκας που διακρίνεται για την ανάπτυξη της τεχνολογίας σε όλους τους τομείς του αυτοκινήτου. Η πρωτότυπη κατασκευή δανείζεται στοιχεία από το pickup Ridgeline της Honda και το Pioneer 1000.

Το ανοικτό off-road αυτοκίνητο περιπέτειας, σχεδιάσθηκε και αναπτύχθηκε από το τμήμα R & D της μάρκας στις ΗΠΑ.

Αποτελεί τον προπομπό για το επόμενο μοντέλο παραγωγής που θα εισαχθεί στη γκάμα της ιαπωνικής μάρκας, μόλις ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.

Το νέο όχημα συνδυάζει την χρησιμότητα της Honda Ridgeline με την αντοχή στο off-road και το ακραίο στυλ του Honda Pioneer 1000.

Το Honda Rugged Open Air Vehicle, χρησιμοποιεί τα υπάρχοντα εξαρτήματα της μάρκας, όπως το τροποποιημένο πλαίσιο του Ridgeline και την ανάρτηση, μαζί με τις πόρτες του Pioneer παραγωγής.

Τα ειδικά διαμορφωμένα πάνελ των πλευρικών θυρών και της πίσω πόρτας σχεδιάστηκαν με βάση τα αντίστοιχα τμήματα του Pioneer 1000.

Το εσωτερικό είναι μια παραλλαγή της μελέτης που χρησιμοποιείται στο Ridgeline. Από το Pioneer 1000 δανείσθηκε το τιμόνι ενώ τα καθίσματα έχουν επενδυθεί με αδιάβροχο υλικό.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software