Αλεξιάδης: Δεν συμφωνήσαμε για νέους φόρους

Αλεξιάδης: Δεν συμφωνήσαμε για νέους φόρους
«Δεν συμφωνήσαμε νέο φόρο με τους δανειστές» υποστήριξε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών, Τρύφων Αλεξιάδης σε δηλώσεις του την Παρασκευή στα Παραπολιτικά FM.

Ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών υποστήριξε επίσης ότι στις συσκέψεις που παρευρέθη με το κουαρτέτο «δεν είδα στυγνούς και κυνικούς ανθρώπους», ενώ τόνισε ότι υπήρξε ουσιαστικός διάλογος για τα φορολογικά θέματα και ότι και οι δύο πλευρές συμφώνησαν ότι οι φόροι πρέπει να είναι δίκαιοι.

Σε ερώτηση για τα τέλη κυκλοφορίας ανέφερε ότι αυτά θα αλλάξουν με στόχο να πληρώσουν τα μεγαλύτερα και πιο ακριβά, αλλά «θα καθυστερήσουμε να τα βγάλουμε για να μπορέσουμε να είναι ποιο δίκαια» όπως δήλωσε.

Σχετικά με τον ΦΠΑ στα ιδιωτικά εξέφρασε την αισιοδοξία του για την εξεύρεση λύσης, ενώ υπογράμμισε πως η συζήτηση για την εξεύρεση ισοδύναμων μέτρων δεν έχει ολοκληρωθεί.

Τέλος, σχετικά με τον νέο γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, δήλωσε ότι μέχρι αύριο θα έχει βγει νέα προκήρυξη, ενώ για το πετρέλαιο θέρμανσης είπε ότι θα δοθούν τα μισά χρήματα φέτος και οι δικαιούχοι θα είναι λιγότεροι.
Powered by TUODY Software