Οι διεθνείς επενδυτές εμπιστεύονται την Intralot

Οι διεθνείς επενδυτές εμπιστεύονται την Intralot
Η μεγάλη επιτυχία της αναχρηματοδότησης του ομολόγου του 2018 από την Intralot αποδεικνύει τη μεγάλη εμπιστοσύνη που δείχνουν οι διεθνείς επενδυτές προς τον Όμιλο, ενώ παράλληλα λύνει με ευνοϊκότερους όρους -ειδικά όσον αφορά στο κόστος- τα θέματα του δανεισμού έως και το 2021.

Όπως έγινε γνωστό, διεθνείς επενδυτές και επενδυτικά κεφάλαια από την Ευρώπη και την Β. Αμερική επένδυσαν στις Ομολογίες.

Το κλίμα στον Όμιλο είναι θετικό και σε συνέχεια της έκδοσης ομολόγου, η Intralot δρομολογεί τη χρηματοδότηση του υφιστάμενου κοινοπρακτικού δανείου, ύψους 200 εκ. ευρώ (το οποίο λήγει το 2017) με την έκδοση νέου.

Το νέο κοινοπρακτικό που θα εκδοθεί, θα έχει ύψος τουλάχιστον 200 εκ. ευρώ και διάρκεια 36 μηνών.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της εταιρείας, η επαναγορά των ομολογιών λήξης 2018, 9,750%, έχει ήδη ξεκινήσει και θα ολοκληρωθεί σύντομα.

Ως εκ τούτου, η Intralot επιτυγχάνει τη χρηματοδότηση του συνόλου των τραπεζικών της υποχρεώσεων με τους καλύτερους όρους, και πλέον εστιάζει στη στρατηγική ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία βασίζεται σε δύο πυλώνες: ένα ενισχυμένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών ευθυγραμμισμένου με τις σύγχρονες καταναλωτικές τάσεις για βελτιστοποίηση της εμπειρίας του παίκτη, καθώς και μια σειρά στρατηγικών συνεργασιών σε όλον τον κόσμο.

Διαβάστε: Intralot: Επιτυχή τιμολόγηση ομολογιών ύψους €250 εκ., 6,750%

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software