Συνεργασία INTRALOT με το EARLY WARNING SYSTEM της FIFA

Συνεργασία INTRALOT με το EARLY WARNING SYSTEM της FIFA
Η INTRALOT υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη θυγατρική της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (FIFA), “EarlyWarningSystem(EWS)”, συμμετέχοντας ενεργά στην πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας για την προστασία της ακεραιότητας του ποδοσφαίρου.

Τα δύο μέρη συμφώνησαν να ανταλλάσσουν πληροφορίες σχετικά με ασυνήθιστες και ύποπτες δραστηριότητες στοιχηματισμού, μέσω μίας πλατφόρμας επικοινωνίας, με στόχο την πρόληψη και την έγκαιρη ανίχνευση πιθανών προσπαθειών χειραγώγησης του ποδοσφαίρου.

Ο κ. Σωκράτης Σ. Κόκκαλης, Deputy Chief Executive Officer του Ομίλου INTRALOT, δήλωσε:

“Η νέα συμφωνία συνεργασίας με την EWS σε επίπεδο Ομίλου αποτελεί συνέχεια της άριστης συνεργασίας μας, που εγκαινιάστηκε το 2008, όταν η θυγατρική της INTRALOT ‘Εταιρία Στοιχημάτων’ έγινε μέλος του διεθνούς δικτύου συνεργατών της EWS. Η διαφάνεια και η ακεραιότητα αποτελούν βασικές αξίες του Ομίλου INTRALOTκαι είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι που συμμετέχουμε σε μία παγκόσμια συμμαχία που στόχο έχει να προάγει και να προστατεύει ενεργά αυτές τις αξίες.”

Χάρη στη διεθνή τεχνογνωσία της, η INTRALOT έχει αναδειχθεί ως η κορυφαία εταιρεία διοργάνωσης στοιχήματος σε ρυθμισμένες αγορές, σημειώνοντας τις υψηλότερες πωλήσεις αθλητικού στοιχήματος παγκοσμίως.

Από το 1999, η INTRALOT υποστηρίζει αδειοδοτημένες λοταρίες και οργανισμούς σε διάφορες ρυθμισμένες αγορές διεθνώς να προσφέρουν μία ευρεία γκάμα στοιχηματικών προϊόντων, ενώ ταυτόχρονα, ως κάτοχος σχετικής άδειας, διοργανώνει στοίχημα είτε μόνη της, είτε ως μέλος κοινοπραξίας.

Για την ανάπτυξη στοιχηματικών προϊόντων και υπηρεσιών, η INTRALOT έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα, το οποίο έχει λάβει τις πιστοποιήσεις WLA, ISO27001 και 9001. Σήμερα υλοποιεί, είτε ως τεχνολογικός πάροχος είτε ως διοργανωτής στοιχηματικών παιχνιδιών, 18 έργα σε όλον τον κόσμο.

Από το 2006, η EarlyWarningSystemGmbH(EWS) υποστηρίζει το έργο της FIFA για την πρόληψη, ανίχνευση και διερεύνηση πιθανών προσπαθειών παρέμβασης σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Η EWS αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της πρωτοβουλίας της FIFAγια την προστασία της ακεραιότητας του ποδοσφαίρου και στόχο έχει να υποστηρίζει την FIFA στην υλοποίηση των σχετικών δράσεων.
 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software