5.000 προσλήψεις θα κάνει η Jaguar Land Rover

5.000 προσλήψεις θα κάνει η Jaguar Land Rover
Η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία της Βρετανίας, η Jaguar Land Rover (JLR), θα προσλάβει 5.000 εργαζομένους καθώς προσπαθεί να ενισχύσει τις επιδόσεις της στην τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης και στα ηλεκτρικά οχήματα, σε μια θετική επιχειρηματική κίνηση την ώρα που ξεκινούν οι διαπραγματεύσεις για το Brexit.

Η JLR, που απασχολεί πάνω από 40.000 άτομα παγκοσμίως, ανακοίνωσε ότι θα προσλάβει 1.000 ηλεκτρονικούς μηχανικούς και μηχανικούς λογισμικού καθώς και επιπλέον 4.000 άτομα στον τομέα της παραγωγής, οι περισσότεροι εκ των οποίων θα εργάζονται στη Βρετανία.

Η JLR, η οποία ανήκει στην ινδική Tata Motors, θα κατασκευάσει το πρώτο της ηλεκτρικό όχημα, το I-PACE, στην Αυστρία αλλά έχει πει ότι θέλει να κατασκευάσει περισσότερα τέτοια μοντέλα στη Βρετανία εάν πληρούνται μια σειρά από προϋποθέσεις όπως η στήριξη από την κυβέρνηση.

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες προσπαθούν να παράγουν φιλικότερα στο περιβάλλον οχήματα και να βελτιώσουν τους χρόνους φόρτισης σε μια προσπάθεια να ικανοποιήσουν την ζήτηση και να πετύχουν τους στόχους για την προστασία του περιβάλλοντος, αλλά η Βρετανία δεν έχει επαρκή παραγωγική δυναμικότητα στον τομέα της μεταποίησης.
  

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software