Νέο στούντιο καινοτομίας της Visa στο Τελ Αβίβ

Νέο στούντιο καινοτομίας της Visa στο Τελ Αβίβ

Tα εγκαίνια του Visa Innovation Studio στο Τελ Αβίβ ανακοίνωσε σήμερα η Visa. Το νέο κέντρο καινοτομίας θα αποτελεί κέντρο εργασίας της Visa για συνεργασία με fintechs στο Ισραήλ με στόχο την εύρεση και ενσωμάτωση των καλύτερων λύσεων στο οικοσύστημα πληρωμών της.

Ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, γενικός διευθυντής της Visa για Ελλάδα, Κύπρο και Βουλγαρία, με αφορμή το γεγονός επισήμανε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντική η επέκταση τέτοιου είδους καινοτόμων εγκαταστάσεων ανά τον κόσμο. Συχνά οι επιχειρήσεις χρειάζονται μία μικρή ώθηση για να μετατρέψουν τον πυρήνα μίας καλής ιδέας σε κάτι πραγματικά πρωτοποριακό. Το νέο στούντιο καινοτομίας ενισχύει την παγκόσμια τεχνολογία, και για ακόμη μία φορά φανερώνεται το όραμα της εταιρείας για ενσωμάτωση μεγάλων ιδεών και καινοτομιών, ανέφερε ο κ.Καμπανόπουλος.

Ο Σάχαρ Φρίντμαν, γενικός διευθυντής της Visa στο Ισραήλ και επικεφαλής του Visa Innovation Studio, στο Τελ Αβίβ δήλωσε ότι το Ισραήλ αποτελεί τη βάση μίας ακμάζουσας fintech κοινότητας. Το στούντιο καινοτομίας θα επιτρέπει στη Visa, στις τράπεζες και στις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις να εξετάζουν τις τεχνολογίες που έχουν προοπτική να δημιουργήσουν εμπειρίες πληρωμών, προσθεσε.

Το νέο στούντιο καινοτομίας έρχεται να προστεθεί στο παγκόσμιο δίκτυο κέντρων καινοτομίας της Visa, συμπεριλαμβανομένων εκείνων σε Ντουμπάι, Λονδίνο, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη, Σαν Φραντζίσκο Σάο Πάολο, Σιγκαπούρη και Στοκχόλμη και θα ενισχύσει τη συνεργασία της Visa με τοπικές εταιρείες, με άλλα κέντρα fintech, αλλά και συνεργάτες και πελάτες της Visa στο Ισραήλ και στο εξωτερικό.

Το Visa Innovation Studio θα αξιοποιήσει επίσης την πλατφόρμα Visa Developer κατά τη συνεργασία με startups στο Ισραήλ, εστιάζοντας ταυτόχρονα σε μία σειρά βασικών θεμάτων του χρηματοπιστωτικού συστήματος και των συστημάτων πληρωμών.

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software