Με τον Οδ. Αθανασίου της Lamda Development το πρώτο ραντεβού Γεωργιάδη στο Υπουργείο

Με τον Οδ. Αθανασίου της Lamda Development το πρώτο ραντεβού Γεωργιάδη στο Υπουργείο

Έναν ιδιαίτερο συμβολισμό είχε το πρώτο ραντεβού του Άδωνι Γεωργιάδη στο Υπουργείο Ανάπτυξης, αμέσως μετά την ορκωμοσία και την παράδοση παραλαβή. Αυτό ήταν με τον διευθύνοντα σύμβολου της Lamda Development, της εταιρείας δηλαδή που πραγματοποιεί το έργο του Ελληνικού.

Ο Αδωνις Γεωργιάδης ανήρτησε στο twitter φωτογραφία από την συνάντησή του με τον Οδυσσέα Αθανασίου, τον επικεφαλής της Lamda και πρόσθεσε ότι ο πρωθυπουργός έχει δώσει εντολή να ξεμπλοκάρει το έργο και αυτό θα γίνει.

Υπενθυμίζεται ότι ύστερα από καθυστέρηση 4 ετών, πριν από μερικές ημέρες υπήρξε νέα εμπλοκή με το έργο, με την τελευταία ΚΥΑ που εξέδωσε η κυβέρνηση Τσίπρα και που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της εταιρείας, ενώ ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε στην διάρκεια της προεκλογικής καμπάνιας, ότι μέσα στην πρώτη εβδομάδα της δικής του κυβέρνησης, το έργο θα ξεμπλοκάρει.

Τι έγραψε στο twitter ο Αδωνις Γεωργιάδης

Η πρώτη μου συνάντηση στο Υπουργείο μου ήταν με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Lamda Development κ. Οδυσσέα Αθανασίου για να δούμε συνολικά όλες τις εκκρεμότητες για το Ελληνικό. Ο Πρωθυπουργός ⁦Κυριάκος Μητσοτάκης έχει δώσει εντολή αυτό το έργο να ξεμπλοκάρει και αυτό θα γίνει!

Powered by TUODY Software