Όσκαρ ντε λα Ρέντα: Στη λίμνη Τάχο παρουσιάστηκε η Resort Συλλογή 2019

Όσκαρ ντε λα Ρέντα: Στη λίμνη Τάχο παρουσιάστηκε η Resort Συλλογή 2019

Η Resort Συλλογή 2019 του οίκου Όσκαρ ντε λα Ρέντα παρουσιάστηκε στην 49η ετήσια εκδήλωση συγκέντρωσης πόρων "Save the Lake" (Σώστε τη λίμνη) για την προστασία της αλπικής λίμνης Ταχό, στα σύνορα Καλιφόρνιας και Νεβάδας.

Το "Oscar Show" όπως το αποκαλούν οι θαμώνες είναι η κορυφαία εκδήλωση την καλοκαιρινή περίοδο στην Ταχό.

Η Saks Fifth Avenue διοργανώνει την εκδήλωση από το 1969, όταν παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Rubicon Beach στη δυτική όχθη της λίμνης από τον σχεδιαστή μόδας Bill Blass, άνευ υποδημάτων.

"Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεχίσουμε αυτή την ιδιαίτερη παράδοση με την Οργάνωση Σώστε τη Λίμνη Τάχο (League to Save Lake Tahoe)", δήλωσε η Τρέισι Μάργκολις υπεύθυνη εμπορικού τμήματος της Saks Fifth Avenue. "Αυτή είναι μια θαυμάσια ευκαιρία για τους πελάτες μας να βιώσουν την πολυτελή μόδα από το Oscar de la Renta σε ένα μοναδικό φόντο".

Η οργάνωση για την προστασία της λίμνης Τάχο, γνωστή επίσης με το σύνθημα (Κρατήστε την Τάχο Μπλε) "Keep Tahoe Blue", είναι ο παλαιότερος και μεγαλύτερος μη κερδοσκοπικός οργανισμός για τη διαφύλαξη του σημαντικού υγροβιότοπου.

Ιδρύθηκε το 1957 και εκπαιδεύει τα μέλη της τοπικής κοινότητας σε θέματα περιβαλλοντικής προστασίας και συνεργάζεται μαζί τους για την εξεύρεση λύσεων στις περιβαλλοντικές προκλήσεις της περιοχής.

Η Ελίζα Μπόλεν, θετή κόρη του εκλιπόντος σχεδιαστή, Όσκαρ ντε λα Ρέντα, αντιπρόεδρος πωλήσεων και ο σύζυγός της, Άλεξ Μπόλεν διευθύνων σύμβουλος του οίκου από το 2004 συνοδευόμενοι από τους σχεδιαστές Φερνάντο Γκαρσία και Λόρα Κιμ ήταν παρόντες στην ετήσια εκδήλωση στη διάρκεια της οποίας συγκεντρώθηκαν 18 εκ. δολ. για τους σκοπούς της περιβαλλοντικής οργάνωσης, σύμφωνα με το WWD.

 

The final walk at our annual fashion show in partnership with @Saks to keep Lake Tahoe blue.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oscar de la Renta (@oscardelarenta) στις

 

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software