Το μεγαλύτερο Πρωτοχρονιάτικο Πάρτι της πόλης θα είναι στο Ωδείο Αθηνών!

Το μεγαλύτερο Πρωτοχρονιάτικο Πάρτι της πόλης θα είναι στο Ωδείο Αθηνών!

Ένας εμβληματικός χώρος , οκτώ DJS σε back 2 back αναμετρήσεις,  εκπληκτικό sound system πολλές εκπλήξεις και φυσικά Open Bar!

To Σπίτι Μπαρ υποδέχεται το 2019 και με μεγάλη χαρά σας προσκαλεί στο μεγαλύτερο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι της πόλης, σε έναν από τους πιο εμβληματικούς και ομορφότερους χώρους στο κέντρο της πόλης, το Ωδείο Αθηνών. Για μία και μόνο νύχτα το Σπίτι θα μεταφέρει την ξεχωριστή του ατμόσφαιρα και τα ιδιαίτερα ποτά του, στον πολυχώρο Ω2 του Ωδείου Αθηνών, 1.800τμ, μεταμορφώνοντας τον στο μεγαλύτερο Dance Floor της Αθήνας, με Open Bar, τους καλύτερους djs της πόλης να μας οδηγούν σε ένα μουσικό εορταστικό ταξίδι σε Disco, Funky & House Music ρυθμούς μέχρι εξαιρετικά groovy και sexy ηλεκτρονική χορευτική μουσική και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 23.00 για όσους θέλουν να υποδεχτούν το νέο έτος μαζί μας με ένα ποτήρι σαμπάνια και φυσικά  με όρεξη για την καλύτερη δυνατή έναρξη του 2019!

Djs’ (b2b sets)

Theo Grooves & Tonny Lasar

Bengoa & Nikolas Gale

Chevy & Blu Lagoon

Mr Enarto & Ήχος Ανοχής

 

Early Bird εισιτήριο στα 30 ευρώ με απεριόριστη κατανάλωση μέχρι τις 18/12! Προμηθευτείτε το εδώ

 

Το Ωδείο Αθηνών: ένα εμβληματικό κτίριο πολιτισμού στο κέντρο της Αθήνας!

Το Ωδείο

Το Ωδείον Αθηνών ιδρυθηκε το 1871 και είναι το παλιότερο μουσικοθεατρικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της νεώτερης Ελλάδας. Στον σχεδόν ενάμιση αιώνα λειτουργίας του, στο Ωδείο Αθηνών σπούδασαν ή δίδαξαν μουσικές προσωπικότητες διεθνούς εμβέλειας.

Ο χώρος

Το Ωδείον Αθηνών, μία από τις κορυφαίες εκφράσεις του ριζοσπαστικά μοντέρνου πνεύματος του Bauhaus, στεγάζεται στο εμβληματικό κτίριο του αρχιτέκτονα-καθηγητή Iωάννη Δεσποτόπουλου, που υπήρξε μαθητής του Walter Gropius στη Bαϊμάρη. Το κτίριο δημιουργήθηκε έπειτα από πανελλήνιο διαγωνισμό του 1959 και μελετήθηκε από τον σπουδαίο αρχιτέκτονα για 27 χρόνια, από το 1959 ως το 1986, με την κατασκευή του να ξεκινάει ωστόσο το 1972. Ο Πολυχώρος εκδηλώσεων Ω2, που παρέμενε ημιτελής από την δημιουργία του κτιρίου, ανακαινίσθηκε το 2015, με απόλυτο σεβασμό στις προθέσεις του αρχιτέκτονα Ιωάννη Δεσποτόπουλου. Βρίσκεται στο πρώτο υπόγειο του κτιρίου και επεκτείνεται σε ένα εξαιρετικό αίθριο. Στον Ω2 έχουν ήδη πραγματοποιηθεί μια σειρά διαφορετικών εκδηλώσεων όπως η documenta 14, η Art Athina 2018, το φεστιβάλ Aqua Jazz του Φεστιβάλ Αθηνών, καθώς και εταιρικές εκδηλώσεις όπως του οίκου Hermes, της Porsche Hellas, το Christmas Meet Market, το Athens Tattoo Expo, το αφιέρωμα στον Manolo Blahnik, παρουσιάσεις μόδας όπως του Athens Xclusive Designer’s Week, κ.ά. Διαθέτει πρόσβαση για ΑΜΕΑ.

Εισιτήρια

*Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται απεριόριστη κατανάλωση – Open Bar:

Early Bird tickets 30 ευρώ 11-18/12 (200 tickets)

Presale 35 ευρώ 18/12 – 31/12

Πάρτε τους Φίλους σας και ελάτε!

Bulk Tickets: Για αγορά 10 εισιτηρίων (35 ευρώ) κερδίζετε extra 2 εισιτήρια / Για αγορά 15 εισιτηρίων (35 ευρώ) κερδίζετε extra 3 εισιτήρια / Για αγορά 20 εισιτηρίων (35 ευρώ) κερδίζετε extra 4 εισιτήρια.

Η προσφορα θα ισχυει 19 – 31/12 και ισχύει μόνο για αγορές μέσω της VIVA ή στα σημεία προπώλησης.

Προπώληση

Σπίτι Μπαρ (Ανδρέα Παπανδρέου 9, Χαλάνδρι | Τ: 2106833677)

Viva, στο 11876,

καθώς και σε όλα τα συνεργαζόμενα σημεία:

Seven Spots, Reload, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δ. Αθηναίων, athinorama.gr, Viva Kiosk, Yolenis, Kremlino.

Διεύθυνση: Ωδείο Αθηνών | Βασ. Γεωργίου B 17-19, Αθήνα 106 75

Powered by TUODY Software