Οι Jive Aces σε μία μοναδική εμφάνιση στο Preveza Jazz Festival!

Οι Jive Aces σε μία μοναδική εμφάνιση στο Preveza Jazz Festival!

Την εμφάνιση της διάσημης μπάντας swing του Ηνωμένου Βασιλείου, εξασφάλισε το Preveza Jazz Festival για μια αποκλειστική παρουσία στη χώρα μας, στο Δημοτικό Κηποθέατρο της πόλης στις 9 Αυγούστου, στις 10 το βράδυ.

Οι Jive Aces, το 8μελές συγκρότημα με την πιο ευχάριστη διάθεση, έρχεται από το Λονδίνο, για να ξετυλίξει το soundtrack της ζωής μας και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές του Φεστιβάλ, «να μας διασκεδάσει με όλες τις μεγάλες και γνώριμες επιτυχίες των δεκαετιών 30's, 40's, 50's kai 60's σε μοντέρνες ενορχηστρώσεις».

Οι Jive Aces συνδυάζουν το beat, την ενέργεια και τον ενθουσιασμό του rock and roll, με την διασκέδαση και το ρυθμό του swing, όλα αυτά σε ένα. Το μουσικό τους ταξίδι ξεκινά από τον Elvis Prisley και τον Bill Haley και φτάνει ως τον Louis Prima και τον Frank Sinatra.

Ποιος δε θα'θελε να ξανακούσει μια βραδιά του Αυγούστου το Summertime, το Μack the Knife, το La Dolce Vita, το Singing in the rain, το Buona sera seniorita, το Blue moon, το Fever αλλά και το La vie en rose της Πιάφ, μαζί με το πολυαγαπημένο Bring me sunshine με τα 3,3 εκατομμύρια προβολές στο youtube στις πιο σύγχρονες εκδοχές τους.

Lindy Hop και στριφογύρισμα στον ξέφρενο ρυθμό του swing, είναι αυτά που πηγάζουν αυθόρμητα από τα μέλη της μπάντας όταν βρίσκονται στην σκηνή. Οι Jive Aces τρελαίνονται για τον ρυθμό και τον χορό μα πιο πολύ τους αρέσει να μεταδίδουν την ενέργεια τους στο κόσμο. Αυτό θα γίνει στο Κηποθέατρο Πρέβεζας.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software