Ο ανατρεπτικός τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στη σκηνή του Faust

Ο ανατρεπτικός τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος στη σκηνή του Faust

Ο ανατρεπτικός  τενόρος Σταύρος Σαλαμπασόπουλος, μετά από μια γεμάτη και ποικιλόμορφη δημιουργική χρονιά, με συμμετοχές σε ελληνικά και διεθνή φεστιβάλ, παραστάσεις με συνεχόμενες παρατάσεις που αποθεώθηκαν από κοινό και media, έρχεται για πρώτη φορά στη σκηνή του Faust.

Για τις πρώτες τρεις Κυριακές του Δεκεμβρίου, ο Σταύρος Σαλαμπασόπουλος επιχειρεί να παρουσιάσει μια ιδιαίτερα φιλόδοξη μουσική πρόταση με ανανεωμένο ρεπερτόριο από τη διεθνή και ελληνική μουσική σκηνή. 

Μαζί με πέντε εξαιρετικούς σολίστες, ερμηνεύει παγκόσμιες επιτυχίες από τραγούδια του Presley, Sinatra, Murolo, Piovani, αλλά και αξεπέραστα ελληνικά τραγούδια των Μουζάκη, Πλέσσα, Χατζιδακι, Θεοδωράκη κ.α.

Δεν γίνεται να λείψουν βέβαια και οι διάσημες ιταλικές καντσονέτες, μεγάλες «στιγμές» του musical, αλλά και γνωστές άριες από τον «κόσμο» της όπερας που συναντούν ακούσματα του Freddie Mercury & του Sting. 

Ένα πρόγραμμα με τραγούδια ιδιαίτερων εκφραστικών & φωνητικών απαιτήσεων, συνθέτουν ένα μαγικό ταξίδι στην ατμοσφαιρική σκηνή του Faust! 

Συντελεστές : 

Γιάννης Καφετζόπουλος: πλήκτρα 

Κώστας Σμόνος: κιθάρες 

Μανώλης Τόμπρος: τύμπανα 

Κώστας Κωνσταντίνου: κοντραμπάσο 

Χρήστος Κυριαζής: σαξόφωνο 

 

Έναρξη: Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 

Παραστάσεις: 1, 8 & 15 Δεκεμβρίου 

Είσοδος: 10€ (χωρίς ποτό)

 

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

FAUST Τ. 210 3234095

Powered by TUODY Software