Απολογητική ανακοίνωση της ΕΡΤ για Γιώργο Αυγερόπουλο μετά την κατακραυγή

Απολογητική ανακοίνωση της ΕΡΤ για Γιώργο Αυγερόπουλο μετά την κατακραυγή

Με εισήγηση του προέδρου της ΕΡΤ Κωνσταντίνου Ζούλα το κανάλι της Μεσογείων πήρε πίσω προηγούμενη απόφασή της και αποσύρει τη συμμετοχή της στην παραγωγή της νέας ταινίας του Γιώργου Αυγερόπουλου, «Agora II».


Η ανακοίνωση της ΕΡΤ:

Ανακοίνωση ΕΡΤ για Γιώργο Αυγερόπουλο

Αν κάποιος εκ των δημοσιογράφων που διαδίδουν fake news ότι τάχα η ΕΡΤ έκοψε τη νέα ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου είχε μπει στον κόπο να τηλεφωνήσει είτε στην ΕΡΤ, είτε στον ίδιο το δημοσιογράφο, θα πληροφορείτο το εξής: ο κ. Αυγερόπουλος συναντήθηκε δύο φορές με τη νέα διοίκηση της ΕΡΤ και συμφώνησαν αντί της εκ των υστέρων συμβολικής χρηματοδότησης της ταινίας του “AGORA 2”, η ΕΡΤ να αγοράσει κατ’ αποκλειστικότητα τα δικαιώματα προβολής της στην Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια.

Αυτό ακριβώς αποφάσισε το ΔΣ της ΕΡΤ και μάλιστα ομόφωνα.

Στις ίδιες συναντήσεις μάλιστα συζητήθηκε και το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας του δημοσιογράφου με τη δημόσια τηλεόραση -η οποία είχε διακοπεί τα τελευταία χρόνια- με μια νέα σειρά ντοκιμαντέρ του “Εξάντα” και μάλιστα σε σύμπραξη με το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο ARΤΕ, με το οποίο ήδη συνεργάζεται ο Γιώργος Αυγερόπουλος.


Τι έγραψε ο ίδιος ο δημοσιογράφος

Το τι ακριβώς συνέβη με το ντοκιμαντέρ έσπευσε να εξηγήσει ο ίδιος ο δημοσιογράφος με ανάρτησή του στο Facebook:

Powered by TUODY Software