Ρέμος – Βίσση στο “Ένα ή Κανένα”

Ρέμος – Βίσση στο “Ένα ή Κανένα”
Με μία λαμπερή πρεμιέρα ξεκίνησε η μουσική παράσταση “Ένα ή Κανένα» στο ανανεωμένο και κατάμεστο Pantheon Theater. Πλήθος θαυμαστών των δύο σπουδαίων καλλιτεχνών καθώς και πολλοί επώνυμοι φίλοι τους κατέφθασαν στο χώρο για να απολαύσουν την πολυαμανεμόμενη συνεργασία.

Με φόντο τα επιβλητικά σκηνικά του Μανόλη Παντελιδάκη και τα εντυπωσιακά και περίτεχνα κοστούμια του Απόλλωνα Παπαθεοχάρη, οι δύο καλλιτέχνες τραγούδισαν παλιές και νέες επιτυχίες τους, χόρεψαν, συγκίνησαν και διασκέδασαν το ενθουσιώδες κοινό.

Η βραδιά ξεκίνησε με το νέο τραγούδι-ντουέτο των δύο καλλιτεχνών με τίτλο “Ένα ή Κανένα” σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην πρεμιέρα. Το τραγούδι έτυχε θερμής υποδοχής από τον κόσμο που το ζήτησε ξανά στο encore.

Στην πρεμιέρα βρέθηκαν για να απολαύσουν την Άννα Βίσση και τον Αντώνη Ρέμο, ο Νίκος Καρβέλας με την Αννίτα Πάνια, η Σοφία Καρβέλα και ο σύντροφός της Θανάσης Πανουργιάς, η Υβόννη Μπόσνιακ, ο Κώστας Πηλαδάκης, η μητέρα του Αντώνη Ρέμου, ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη καθώς επίσης η Ελεονώρα Μελέτη, ο Μάκης Πουνέντης, η Demy και πολλοί άλλοι καλλιτέχνες και εκπρόσωποι των media και του επιχειρηματικού κόσμου.

Χρήσιμες Πληροφορίες:

Διάρκεια παράστασης:
3.00 ' (Διάλειμμα: 15΄)
Ημέρες / Ώρες παραστάσεων: Πέμπτη – Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή
Ώρες: Πέμπτη: 21.00-24.00, Παρασκευή & Σάββατο: 22.00 – 01.00, Κυριακή: 20.00 – 23.00

Πώληση εισιτηρίων
  • Σε 31 καταστήματα Vodafone στην Αθήνα και σε όλη τη χώρα
  • Τηλεφωνικές κρατήσεις: Pantheon Theater, 210 3471111
  • Online κρατήσεις εισιτηρίων: athenspantheon.com, tickethour.com

Οι ζώνες των τιμών είναι οι ακόλουθες:
ΖΩΝΗ A: 50 ΕΥΡΩ - ΖΩΝΗ B: 45 ΕΥΡΩ - ΖΩΝΗ Γ: 40 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Δ: 35 ΕΥΡΩ - ΖΩΝΗ Ε: 30 ΕΥΡΩ - ΖΩΝΗ ΣΤ: 25 ΕΥΡΩ
ΖΩΝΗ Ζ: 20 ΕΥΡΩ - ΖΩΝΗ Η: 15 ΕΥΡΩ
Eισιτήρια για άνεργους και φοιτητές: από 12 έως 20 ευρώ
30% έκπτωση για παιδιά κάτω των 12 ετών αποκλειστικά με την παρουσία τους στο ταμείο (δεν ισχύει για τηλεφωνικές κρατήσεις και κρατήσεις μέσω internet).

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software