Γιορτή Δρόμου στου Ψυρρή, στις 10 Νοεμβρίου

Γιορτή Δρόμου στου Ψυρρή, στις 10 Νοεμβρίου
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΑ, η 1η Κοινότητα του Δήμου Αθηναίων, ο ΟΠΑΝΔΑ και ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Ψυρρή "Η παλιά πόλη" διοργανώνουν την Κυριακή 10 Νοεμβρίου τη Γιορτή Δρόμου Ψυρρή 2013.

Μια μεγάλη γιορτή των καλλιτεχνών με έκθεση ζωγραφικής και έκθεση φωτογραφίας, συναυλίες από μουσικά σχήματα, θεατρικά δρώμενα και εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν από τις 14.00 έως τις 18.00 στις οδούς Τάκη, Λεπενιώτου, Ωγύγου, την οδό και την πλατεία Αγίων Αναργύρων και στο café Gallery (πλ. Ελευθερίας 6).

Στην εκδήλωση θα λάβουν μέρος:

• Η Φιλαρμονική του Δήμου Αθηναίων σε έναν μουσικό περίπατο στη γειτονιά του Ψυρρή.

• η MONUMENTA (αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία για την προστασία της φυσικής και της αρχιτεκτονικής κληρονομιάς Ελλάδας και Κύπρου) με εκπαιδευτικό πρόγραμμα για τα παιδιά στην πλατεία Αγίων Αναργύρων.

• το "Σχολείο παιχνιδιού" (εργαστήρι πολιτιστικής εκπαίδευσης), σε ένα υπαίθριο πολυθεματικό εργαστήρι δημιουργικής φαντασίας και έκφρασης στις οδούς Λεπενιώτου και Τάκη (από 15:00 έως 16:30), όπου παιδιά και γονείς θα έχουν την ευκαιρία, με άξονα το ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, να πειραματιστούν να παίξουν, να αλληλεπιδράσουν συμμετέχοντας σε ποικίλες καλλιτεχνικές δράσεις (κουκλοθεατρικές, εικαστικές, μουσικές, θεατρικές).

• τα μουσικά σχήματα: Duo Capriccioso (flute-guitar), Cosa NosTres (guitar trio), 33 SΤΡΟΦΕS, WEST COAST BAND, ΚΥΝΗΓΟΙ ΟΝΕΙΡΩΝ, 719, ο Κώστας Βλαχόπουλος σε αργεντίνικο τάνγκο, οι Carousel σε μουσική της Μεσογείου (στις οδούς Λεπενιώτου και Ωγύγου) οι Nastazia and the Jazzuars (τζαζ τρίο) στην οδό Αγίων Αναργύρων καθώς και άλλα σχήματα

• έκθεση ζωγραφικής από την Πόλλυ Γεωργακοπούλου

• έκθεση φωτογραφίας από τον Αρσένη Μιάρη

• η Π.Ε.Ν.Ε.Α. (Πανελλήνια Επιτροπή Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών)Powered by TUODY Software