Gourmet

Το πράσινο τσάι καταπολεμά τα βακτήρια

Γνωστά εδώ και πολύ καιρό είναι τα οφέλη που έχει το πράσινο τσάι. Πρόσφατα οι ερευνητές ανακάλυψαν σε αυτό μία ουσία που αναστέλλει την ανάπτυξη επικίνδυνων νοσοκομειακών βακτηρίων.

Βασική συνταγή για ριζότο εύκολα και γρήγορα

Ανάλογα με την όρεξή σας προσθέτετε υλικά!

Συνταγή: Ταλιατέλες με κιμά, μανιτάρια και... φασκόμηλο

Μια καταπληκτική συνταγή με ταλιατέλες...

Συνταγή: Πεντανόστιμα μανιτάρια πλευρώτους στο φούρνο

Τα μανιτάρια πλευρώτους τα αγαπά όλος ο κόσμος!

Την πιο "γλυκιά" όψη της Θεσσαλονίκης γεύονται δέκα Γερμανοί ζαχαροπλάστες

Την πιο “γλυκιά” όψη της Θεσσαλονίκης γεύονται δέκα Γερμανοί εκπαιδευόμενοι ζαχαροπλάστες, αρχής γενομένης από το προηγούμενο Σάββατο μέχρι τις 17 Οκτωβρίου.

Αυτός είναι ο λόγος που τείνουμε να τρώμε περισσότερο!

Οι άνθρωποι τρώνε περισσότερο όταν είναι παρέα με φίλους ή με την οικογένεια συγκριτικά με τις περιστάσεις που δειπνούν μόνοι τους, σύμφωνα με νέα έρευνα, και το φαινόμενο αυτό αποκαλείται κοινωνική διευκόλυνση (social facilitation).

Συνταγή: Τα πιο αφράτα μπιφτέκια με γέμιση λαχανικών

Μπιφτέκια. Η καλύτερη απάντηση στην ερώτηση «Τι θα φάμε σήμερα;».

Συνταγή: Φακές με λεμόνι και άνηθο

Κάναμε τις φακές λεμονάτες με μπόλικο άνηθο και ρίγανη και είναι μούρλια!

Πράσινες ή μαύρες ελιές;

Η διατροφική αξία της ελιάς έχει γίνει “ευαγγέλιο” στα χείλη των διατροφολόγων εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Ανεξάρτητα από το είδος, η ελιά είναι πάντα ευεργετική για την υγεία σας.

Powered by TUODY Software