Πάβλοβα στιγμής με γιαούρτι και γλυκό βύσσινο

Πάβλοβα στιγμής με γιαούρτι και γλυκό βύσσινο

Η τέλεια συνταγή για ένα γρήγορο, εύκολο και δροσερό γλυκό που θα εντυπωσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά

Φρέσκα κόκκινα φρούτα (φράουλες, φρούτα του δάσους)
4 κουτ. σούπας βύσσινο γλυκό
1 φλιτζάνι παγωμένη κρέμα γάλακτος
1 φλιτζάνι στραγγισμένο γιαούρτι
2 κουτ. τσαγιού ζάχαρη άχνη
Ξύσμα από 1 λεμόνι
6 βάσεις μαρέγκας διαμέτρου 10 εκ.

Εκτέλεση

Μέσα σε ένα μπολ αναμειγνύουμε τα φρέσκα φρούτα με το βύσσινο γλυκό. Τα αφήνουμε για λίγα λεπτά. 

Χτυπάμε στο μπολ του μίξερ, σε χαμηλή ταχύτητα, την ζάχαρη άχνη και την κρύα κρέμα γάλακτος μέχρι να δέσουν σε κρέμα σφιχτή που κάνει μυτούλες. 

Μεταφέρουμε την κρέμα με την βοήθεια ξύλινης σπάτουλας και την αναμειγνύουμε με το γιαούρτι. 

Προσθέτουμε και το ξύσμα λεμονιού και μοιράζουμε την κρέμα πάνω στις μαρέγκες. Πάνω στην κρέμα βάζουμε από λίγα κόκκινα φρούτα με το βύσσινο γλυκό και σερβίρουμε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software