Ο πρώτος αυτόματος πωλητής βαρελίσιας ελληνικής μπύρας είναι γεγονός!

Ο πρώτος αυτόματος πωλητής βαρελίσιας ελληνικής μπύρας είναι γεγονός!

Μια από τις πιο καλοκαιρινές γειτονιές της Αθήνας είναι το Θησείο. Για να βγεις χέρι χέρι πρώτο ραντεβού με το επίδοξο αμόρε, για να περπατήσεις με την παρέα σου αγκαλιά την πανέμορφη Αποστόλου Παύλου και να οδηγηθείς στην ακόμα πιο πανέμορφη Διονυσίου Αεροπαγίτου, για να αισθανθείς χρώματα κι αρώματα μιας Αθήνας ολίγον τι ρετρό μα ποτέ ξεχασμένης και πλέον για να απολαύσεις την αγαπημένη σου παγωμένη μπύρα από τον πρώτο αυτόματο πωλητή βαρελίσιας, ελληνικής μπύρας ενώ συμβαίνουν όλα τα παραπάνω.

Ω ναι! Δεν πρόκειται για αστείο... Ο πρώτος αυτόματος πωλητής βαρελίσιας ελληνικής μπύρας στο Θησείο είναι γεγονός και το ξέρω καλά πως ουκ ολίγες φορές είχε περάσει απ' το μυαλό σου αυτό το άτιμο "γιατί να μην υπάρχει". 

Ε λοιπόν το #piesbira υπάρχει, είναι εδώ και συγκεκριμένα θα το βρεις στο Θησείο και στην οδό Αποστόλου Παύλου 47. Είναι νέο, καινοτόμο, ανατρεπτικό και σκοπό έχει μόνο ένα. Να σε... ξεδιψάσει!

Το "Πιες Μπύρα" σου δίνει τη δυνατότητα να απολαύσεις όλες τις υπέροχες, καλοκαιρινές σου στιγμές στο κέντρο της Αθήνας με δροσερή μπύρα ανά χείρας στο άψε σβήσε. 

Η βόλτα ξεκινά από όπου. Η βόλτα καταλήγει όπου. Το μόνο σου δεδομένο είναι η στάση στο Θησείο και στο "Πιες Μπύρα". Διότι αγαπημένε φίλε, όλα μπορούμε και ίσως πρέπει να τα αφήσουμε στην τύχη τους, η απόλαυσή μας όμως είναι ευθύνη μας. Ώρα λοιπόν για όλους εμάς να απολαύσουμε υπεύθυνα.

Μια στάση είναι. "Πιες μπύρα" και... ξεδίψασες!

 

Powered by TUODY Software