"Λειτουργεί ως καρφί" ο Βαλλιανάτος;

"Λειτουργεί ως καρφί" ο Βαλλιανάτος;
Κύμα αντιδράσεων προκαλούν οι αλλεπάλληλες προκλητικές δηλώσεις του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, Γρηγόρη Βαλλιανάτου, ο οποίος άφησε να εννοηθεί -σε συνέντευξη του- ότι δεν είναι ο μόνος ομοφυλόφιλος υποψήφιος.

Μιλώντας στο ρ/σ "Βήμα", η βουλευτής της ΝΔ, Φωτεινή Πιπιλή, άσκησε δριμεία κριτική στον κ. Βαλλιανάτο.

"Θα πρέπει να μαζευτεί, να σταματήσει να δημιουργεί τέτοια εικόνα σε βάρος των ομοφυλοφίλων και να σταματήσει να έχει ως μοναδικό και αποκλειστικό επάγγελμα ότι ο ίδιος είναι ομοφυλόφιλος. Θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι", είπε.

"Αν δεν είναι κάρφωμα και ρουφιανιά αυτό και αν δεν είναι ύβρις για τον αγώνα των ομοφυλοφίλων να έχουν ίδια δικαιώματα χωρίς να βάζουν ντουντούκα, καταλαβαίνετε πού έχει καταντήσει ο κ. Βαλλιανάτος; Επιτρέπεται να αμαυρώνει τους αγώνες αυτούς στις ΗΠΑ και σε άλλες χώρες, για τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων, ρίχνοντας τη συζήτηση τόσο χαμηλά; Ο πρώτος που ζητάει για το σύμφωνο συμβίωσης από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο να αποφασίσει πριν από πέντε μήνες, βγαίνει τώρα και εξευτελίζει το δικαίωμα οποιουδήποτε να είναι γκέι, στρέιτ ή τρανσέξουαλ – γιατί υπάρχουν πολλές κατηγορίες; Ντροπή".

Ο ίδιος ο κ. Βαλλιανάτος, απαντώντας μέσω social media, χρησιμοποίησε τους ίδιους προκλητικούς τόνους:

"...μωρ και Τσιτσιολίνα να με βγάλετε χέστηκα!! Δήμαρχο της ΑθηναΔιαμαντόπετρα θα με βγάλετε!!!".

Ενέτεινε μάλιστα τις προκλητικές αναρτήσεις, γράφοντας: "...απόψε είμαστε όοολες κρυφές ένα πράμα...".

Στα σχόλια του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook δέχθηκε σκληρή κριτική από τους φίλους τους, ωστόσο ο ίδιος παρέμεινε πιστός στη θέση του, ότι έπρεπε να μιλήσει ανοιχτά, απέναντι στην "υποκρισία", όπως είπε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software