Βαλλιανάτος: Ο Κασιδιάρης θα βγει πρώτος

Βαλλιανάτος: Ο Κασιδιάρης θα βγει πρώτος
Το προβάδισμα Κασιδιάρη στον α' γύρο των εκλογών για τη δήμο Αθηναίων προεξόφλησε -σε δηλώσεις του- ο υποψήφιος δήμαρχος, Γρηγόρης Βαλλιανάτος. Τόνισε δε ότι ο ίδιος θα στηρίξει οποιονδήποτε στον β’ γύρο είναι αντίπαλος του Κασιδιάρη.

Μιλώντας στον ραδιοσταθμό Βήμα, χαρακτήρισε «ανοησίες» τα γκάλοπ που του δίνουν 1,7%.

"Εχω ένα κενό που πρέπει να καλύψω: τις ανοησίες των δημοσκοπήσεων με το 1,7%. Δεν ήταν μια άδικη μόνο μέτρηση αυτή, αλλά στα όρια της εξύβρισης", τόνισε.

"Θεωρώ ότι το πιο σοβαρό πρόβλημα της πόλης είναι η ανθρωπιστική κρίση και οι εθελοντές με τις υπηρεσίες του δήμου θα πρέπει να το λύσουν άμεσα. Οι άστεγοι π.χ. δεν είναι άνθρωποι που τους μαζεύουμε κάθε φορά που έχει κρύο και τους πάμε σε ζεστά μέρη. Δεν ξέρει ο δήμος καν τον αριθμό τους… Άπειρα πράγματα υπάρχουν στον δήμο, γιατί είναι μια δημόσια υπηρεσία που εξασφαλίζει την ομαλή ροή της πόλης σε πολλά πράγματα. Με ενδιαφέρει αυτή η λειτουργία να γίνεται οικονομικά και περισσότεροι πολίτες να έχουν πρόσβαση στις υπηρεσίες", πρόσθεσε.

Απάντήσεις στις αιχμές της Φ. Πιπιλή


Απαντώντας στην επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον του η βουλευτής της ΝΔ Φ. Πιπιλή, η οποία είπε ότι "θα πρέπει να σταματήσει να λειτουργεί ως καρφί και ρουφιάνος, καταδίδοντας χωρίς κουκούλα ποιοι άλλοι είναι ομοφυλόφιλοι ή όχι", ο κ. Βαλλιανάτος είπε:

"Αγαπώ Φωτεινή Πιπιλή…Την αγαπώ και τη σέβομαι, επί πολλά χρόνια και δεν την παρεξηγώ σε τίποτα. Ηθελα απλώς να την πληροφορήσω, επειδή είμαστε και οι δύο δημοσιογράφοι, ότι το outing είναι μια πρακτική διεθνής του ομοφυλοφιλικού κινήματος σε όλο τον κόσμο και ότι στην Αθήνα αυτό, σε σχέση με τον κ. Κακλαμάνη, έχει γίνει εδώ και πέντε χρόνια, με το Athens Pride που γίνεται. Αρα, δεν είπα κάτι καινούργιο".

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software