Ομοφοβικός μητροπολίτης: Οι τοιούτοι ζητούν τη ψήφο μας

Ομοφοβικός μητροπολίτης: Οι τοιούτοι ζητούν τη ψήφο μας
Σε ένα ομοφοβικό κρεσέντο ο μητροπολίτης Προικονήσου κ. Ιωσήφ καταφέρθηκε σε όσους υποψήφιους-πολιτικούς ζητούν την ψήφο του λαού με προμετωπίδα τα πάθη τους και κάλεσε τους πιστούς κατά τη διάρκεια κηρύγματος να… δαμάσουν τους πειρασμούς.

Φωτογραφίζοντας ουσιαστικά τον υποψήφιο δήμαρχο για την Αθήνα, κ. Γρηγόρη Βαλιανάτου, ο μητροπολίτης τάχθηκε κατά των ομοφυλοφίλων σχολιάζοντας τα όσα έχει πει κατά καιρούς σε συνεντεύξεις του ο γνωστός εκπρόσωπος του ομοφυλοφιλικού κινήματος στην Ελλάδα.

«Ο κόσμος έχει ξετσιπωθεί εντελώς. Αυτός που έχει λίγη αισχύνη, θεωρείται εξωγήινος» είπε ο μητροπολίτης που παρατήρησε πως «Βγήκε η πομπή στο δρόμο».

«Ο άλλος ζητάει να τον ψηφίσει ο κόσμος προβάλλοντας το ακατονόμαστο πάθος του. Το σινάφι των τοιούτων βγήκε και ζητάει την ψήφο μας. Ψηφίστε μας γιατί έχουμε πάει με τόσους άνδρες ή είμαστε συνοδοί ή είμαστε φορείς του AIDS.

Πλήρης ξετσιπωσιά» τόνισε σε υψηλούς τόνους ο κ. Ιωσήφ που διαπίστωσε πως « Γι αυτό χρειάζεται και ο έλεγχος των αισθήσεών μας, για να δαμάσουμε τους εξωτερικούς πειρασμούς».

Το κήρυγμα του μητροπολίτη πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι κατά τη διάρκεια του Γ΄ Κατανυκτικού Εσπερινού της Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Το θέμα της ομιλίας του, ήταν τα 8 σημεία των πειρασμών που έχει να αντιμετωπίσει ο άνθρωπος κατά τον μακαριστό Γέροντα Κλεόπα, μια οσιακή μορφή από τη Ρουμανία.

Νωρίτερα, ο κ. Ιωσήφ είχε πει ότι «Ο άνθρωπος κυκλώνεται πανταχόθεν από πειρασμούς.

Αλλά δεν είναι σωστό, πάντοτε να τα ρίχνουμε στο Διάβολο για τους πειρασμούς, καθώς και ο άνθρωπος βάζει το χέρι του. Ο Διάβολος κάνει τη δουλειά του και ο Χριστιανός κάνει την δική του.

Χρειάζεται να κάνουμε πολύ αγώνα, προσευχή, μεγάλη προσοχή και να έχουμε εμπιστοσύνη στο Θεό ότι δεν θα μας εγκαταλείψει».
Powered by TUODY Software