Κατεβαίνουν στις εκλογές Μαρινάκης, Μώραλης

Κατεβαίνουν στις εκλογές Μαρινάκης, Μώραλης
Υποψηφιότητα για τη Δημαρχεία Πειραιά θέτει ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και πρόεδρος της Super League, Γιάννης Μώραλης, ενώ ο μεγαλομέτοχος του συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης, κατεβαίνει στον εκλογικό στίβο ως δημοτικός σύμβουλος.

Οι δύο παράγοντες του πρωταθλητή Ελλάδας αποφάσισαν να προσφέρουν και σε νέο επίπεδο στην περιοχή του Πειραιά. Ο Γιάννης Μώραλης, μάλιστα, είχε γνωστοποιήσει σε ανύποπτο χρόνο την πρόθεσή του να διεκδικήσει τη θέση του δημάρχου και να μην ανανεώσει τη θητεία του στην προεδρία του Συνεταιρισμού.

Στο πλευρό του θα έχει τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος κατεβαίνει στον ίδιο συνδυασμό και είναι ο άνθρωπος που τον είχαν προσεγγίσει πρώτα για τη Δημαρχεία, ωστόσο οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επέτρεψαν να κατέβει στη συγκεκριμένη κούρσα.

"Η υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη αποτελεί μια επιλογή νίκης" τονίζει σε δήλωσή ο Βαγγέλης Μαρινάκης. "Εμπιστεύομαι το Γιάννη Μώραλη για τη θέση και την ευθύνη του δημάρχου Πειραιά. Μοιραζόμαστε την ίδια αγάπη και το ίδιο πάθος για την πόλη μας.

Ο Πειραιάς πρέπει να βγει νικητής και να αποτελέσει πρότυπο διοίκησης, ανάπτυξης και ευημερίας για όλους. Θέτω υποψηφιότητα ως Δημοτικός Σύμβουλος και έμπρακτα στέκομαι δίπλα του για τη μεγάλη ανατροπή"
συμπληρώνει στην ανακοίνωσή του, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Powered by TUODY Software