Ο "εσωτερικός κώδικας" της Χρυσής Αυγής

Ο "εσωτερικός κώδικας" της Χρυσής Αυγής
Τον "Εσωτερικό Κώδικα" της Χρυσής Αυγής εντόπισαν και κατέσχεσαν οι αρχές από την οικία του προφυλακισμένου βουλευτή Χρήστου Παππά.

Το εν λόγω έγγραφο με τίτλο "Κύκλος της Χρυσής Αυγής - Εσωτερικός Κώδικας" παραπέμεπει σε ανάλυση για τη "Χρυσή Στοά", τη "Χρυσή Αυγή" και τον "Λαϊκό Σύνδεσμο".

Οι Αρχές μελετούν τα ντοκουμέντα προκειμένου να διαπιστώσουν αν υπάρχει σύνδεση με την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του δημοσιεύουν "Τα Νέα", στο κεφάλαιο "Χρυσή Στοά" υπάρχει υπότιτλος που αναφέρει: "Μυητική εταιρεία εκπομπός ομάς" της Χρυσής Αυγής.

Το κεφάλαιο με τον τίτλο "Χρυσή Αυγή" διασαφηνίζεται ως "κίνηση για τη μελέτη της ευρωπαϊκής πολιτιστικής δημιουργείας".

Ο "Λαϊκός Σύνδεσμος" αναλύεται ως "πολιτική κίνηση για την έρευνα της σύγχρονης ευρωπαϊκής πολιτικής ζωής".

Στο κεφάλαιο Γ αναφερόμενος σε "ζωτικά κύτταρα της ευρωπαϊκής πολιτιστικής δημιουργίας", ο συγγραφέας αναφερόμενος στον "Εβραίο" γράφει:

"Το παράσιτο του πολιτισμού. Η ριζική ιστορική αντίθεση του ελληνικού τρόπου ζωής προς την εβραική αντίληψη ζωής και τις απαξίες με τις οποίες νόθευσε το Αριο Πολιτιστικό Οικοδόμημα".

Σε άλλο σημείο υπάρχει αναφορά στη σκιώδη κυβέρνηση που αποτελούν οι εφορευτικές επιτροπές, ενώ τα υπουργεία χαρακτηρίζονται ως "εφορίες".
Powered by TUODY Software