Μαρινάκης: Λάθος η πώληση του λιμανιού

Μαρινάκης: Λάθος η πώληση του λιμανιού
Για την πολιτική αλλά και το ποδόσφαιρο μίλησε στον Alpha ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό "Πειραιάς Νικητής" του Γιάννη Μώραλη και πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγέλλης Μαρινάκης, ο οποίος δεσμεύτηκε για έργα και "επιτέθηκε" στον Β. Μιχαλολιάκο.

Σημείωσε πως ο ίδιος έχει ισχυρούς δεσμούς με την πόλη του Πειραιά στην οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε, αλλά και είναι η έδρα του Ολυμπιακού και ότι φορείς και πολίτες έχουν προβληματιστεί για τα κακώς κείμενα. "Κάποια στιγμή, ορισμένοι άνθρωποι που μπορούν, πρέπει να πάρουν μία πρωτοβουλία για να τα φτιάξουν" σημείωσε.

Δεσμεύτηκε επίσης να στηρίξει παρεμβάσεις στην πόλη.

"Πέντε έργα τα οποία έχουμε πει ότι θα φτιάξουμε μπορούμε να τα φτιάξουμε. Είτε με δωρεές, είτε με μια σωστή διαχείριση, είτε με το ΕΣΠΑ, αυτά θα γίνουν. Είναι ένα στοίχημα που έχω βάλει και μέχρι τώρα τα στοιχήματα τα κερδίζω", ανέφερε.

Άσκησε κριτική στον δήμαρχο Πειραιά, Βασίλη Μιχαλολιάκο, λέγοντας πως "δεν έχει δουλέψει ποτέ στη ζωή του, δεν έχει κολλήσει ούτε ένα ένσημο" ενώ τον κατηγόρησε πως στάθηκε ανίκανος να απορροφήσει κονδύλια για προγράμματα στο δήμο Πειραιά. 

Τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο είναι υπερκομματικό αλλά και πέρα από ομάδες και περιλαμβάνει και Παναθηναϊκούς και ΑΕΚτσήδες.

Χαρακτήρισε λάθος την πώληση του λιμανιού.

"Είναι τραγικό λάθος η πώληση του λιμανιού. Για να φτιαχτεί αυτό το λιμάνι έχουν επενδυθεί δισεκατομμύρια και ανήκει στη χώρα. Υπάρχει ο ναύσταθμος. Η Ελλάδα δεν έχει λύσει τα προβλήματα της με τους γείτονες της. Μπορεί μόνο να παραχωρηθεί μέρος του λιμανιού σε ιδιώτες και σίγουρα αυτό δεν μπορεί να γίνει μόνο από έναν", ανέφερε.

Απαντώντας στην κατηγορία Μιχαλολιάκου που τον χαρακτήρισε "Μπερλουσκόνι της Ελλάδας", ο κ. Μαρινάκης απάντησε: "Αν ήθελα να φτιάξω κόμμα θα το έφτιαχνα. Ο Μαρινάκης δεν έχει δουλειές με το ελληνικό Δημόσιο, ούτε θα έχει δουλειές. Η μόνη του δουλειά, η οποία μόνο λεφτά βάζει, είναι ο Ολυμπιακός".

"Άρα το 'Μπερλουσκόνι' είναι άκυρο. Καταλαβαίνω τον πανικό του κυρίου Μιχαλολιάκου και του κάθε Μιχαλολιάκου, όταν βλέπουν έναν άνθρωπο πετυχημένο, έναν άνθρωπο που αγαπάει τον Πειραιά, έναν άνθρωπο που ξέρουν ότι την επόμενη μέρα θα κάνει πράγματα, γιατί μπορεί να τα κάνει και θα τα κάνει, κατανοώ πως υπάρχει ένας μεγάλος πανικός και μπορεί μέσα στον πανικό σου να λες οτιδήποτε", τόνισε.

Απόσπασμα από τη συνέντευξη


Powered by TUODY Software