Ο Β. Μαρινάκης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά

Ο Β. Μαρινάκης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά
Το Πανεπιστήμιο Πειραιά επισκέφθηκε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΝΙΚΗΤΗΣ» Βαγγέλης Μαρινάκης.

Τον κ. Μαρινάκη υποδέχθηκε ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιά Νικόλαος Γεωργόπουλος, καθώς και μέλη του Διδακτικού και Διοικητικού προσωπικού.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος συνοδευόταν από  τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Πειραιάς Νικητής», κ. Ευάγγελο Φούντα, Καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιά και τον κ. Δημήτρη Κουτσολιάκο, παρουσίασε αναλυτικό πλάνο συνεργειών που θα μπορούσαν να υλοποιηθούν μεταξύ του ΠΑ.ΠΕΙ και της νέας Δημοτικής Αρχής που θα προκύψει μετά τις εκλογές, καθώς και ένα ευρύ σχέδιο συνεργασιών με τον κλάδο της Ναυτιλίας.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαρινάκης τόνισε πως ο Πειραιάς είναι ταυτισμένος με το λιμάνι το οποίο θα αποτελέσει κεντρικό άξονα ανάπτυξης. Επισήμανε την άμεση ανάγκη να στηριχθεί η φοιτητική νεολαία για να μην φύγουν και άλλοι νέοι επιστήμονες στο εξωτερικό, αλλά να παραμείνουν και να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του Πειραιά.

Ο κ. Βαγγέλης Μαρινάκης αναφέρθηκε και στο project «PIReUp - Start PIRaeus, στη δημιουργία δηλαδή ενός τεχνολογικού hub στο λιμάνι του Πειραιά έτσι ώστε να ενισχυθεί η επιχειρηματικότητα στην πράξη.

Παράλληλα έκανε ειδική αναφορά στην κρουαζιέρα η οποία, όπως είπε, πρέπει να συνδεθεί άρρηκτα με την πολιτιστική ταυτότητα και τις φυσικές ομορφιές της πόλης η οποία θα μπορούσε να αποκομίσει τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη σε όλα τα επίπεδα.

Επιπλέον ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος κ. Βαγγέλης Μαρινάκης δεσμεύθηκε για την εύρεση άμεσης και βιώσιμης λύσης στο πρόβλημα έλλειψης χώρων για το Πανεπιστήμιο Πειραιά, μέσω της αξιοποίησης ακινήτων του Δήμου Πειραιά.

Ο κ. Μαρινάκης συνομίλησε με φοιτητές και υπαλλήλους του Πανεπιστημίου.
Powered by TUODY Software