Εντατικοί έλεγχοι για τη γιάφκα του Μαζιώτη

Εντατικοί έλεγχοι για τη γιάφκα του Μαζιώτη
Εξονυχιστικές είναι οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής στα Κάτω Πατήσια προσπαθώντας να ανακαλύψουν την γιάφκα του Νίκου Μαζιώτη και του «Επαναστατικού Αγώνα».

Η αντιτρομοκρατική δίνει μάχη με το χρόνο, σε μια προσπάθεια να προλάβει τους συντρόφους Μαζιώτη, οι οποίοι είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα προσπαθήσουν να αδειάσουν την γιάφκα από το βαρύ οπλισμό.

Οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώνονται σε κλειστά πάρκινγκ και δη υπόγεια, ενώ εικάζουν ότι εκεί ο Μαζιώτης έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες πριν τα μεγάλα χτυπήματα- όπως αυτό στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Κάμερες ασφαλείας στην περιοχή του Αγίου Νικολάου φαίνεται να έχουν καταγράψει τον Νίκο Μαζιώτη να κινείται στην περιοχή.

Επίσης, οι έρευνες για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου των Μαζιώτη- Ρούπα επικεντρώνονται σε περιοχές της Αττικής, όπως τα Πατήσια, τον Άγιο Νικόλαο, τη Κυψέλη, τη Νέα Χαλκηδόνα, τη Νέα Ιωνία, τον Μαραθώνα, τη Νέα Μάκρη και το Γραμματικό, καθώς και στις περιοχές του Κιάτου και της Ακράτας Κορινθίας.

Οι έρευνες της ΕΛΑΣ στο διαμέρισμα-κρησφύγετο στο Μαρούσι έφεραν στο φως χειρόγραφες σημειώσεις της Ρούπα, της συντρόφου του Μαζιώτη, καθώς και δύο θήκες όπλων.

Η μία θήκη ταιριάζει με το όπλο που χρησιμοποίησε ο Μαζιώτης, κατά τη διάρκεια της σύλληψής του, ενώ οι αρχές εκτιμούν πως η δεύτερη θήκη ανήκει σε όπλο που πήρε μαζί της η Ρούπα όταν εξαφανίστηκε.

Σημειώνεται πως οι νέες φωτογραφίες της Ρούπα δόθηκαν στην δημοσιότητα το απόγευμα της Τρίτης, όπου η ίδια εμφανίζεται εμφανώς αδυνατισμένη, με ξανθά κοντά μαλλιά.
Powered by TUODY Software