Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κ. Κάρης

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Κ. Κάρης
Πέθανε την Κυριακή το βράδυ μετά από σύντομη μάχη με τον καρκίνο ο Κώστας Κάρης, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ, πρώην διευθυντής της Αυγής.

Γεννημένος το 1954, ο Κώστας στρατεύτηκε από τα μαθητικά του χρόνια στην Αριστερά.

Υπήρξε αγωνιστής του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος ως φοιτητής της Αρχιτεκτονικής, ηγετικό στέλεχος της ΕΚΟΝ ΡΦ, του ΚΚΕ Εσωτερικού, της ΕΑΡ και του ΣΥΝ.

Υπήρξε ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, εώς και σήμερα. Υπήρξε, επίσης συνεργάτης του δημάρχου της Αθήνας Γιώργου Καμίνη και μέλος του ΔΣ του Ραδιοσταθμού 9.84.

Πνεύμα ανήσυχο, προικισμένο και μορφωμένο, σφράγισε με την παρουσία του, τις γνώσεις και το ήθος την πορεία του αριστερού ανανεωτικού νεολαιίστικου κινήματος καθώς και της Αυγής.

Η κηδεία του Κώστα θα γίνει την Τρίτη, στις 6 το απόγευμα, απο το νεκροταφείο Χολαργου.

Ανακοίνωση της ΔΗΜΑΡ

Σε ανακοίνωσή της Η Δημοκρατική Αριστερά, αναφέρει:

Την απώλεια ενός ανθρώπου όπως ο Κώστας Κάρης που συνέδεσε ολόκληρη τη ζωη του με την ανανεωτική αριστερά, θρηνεί η Δημοκρατική Αριστερά.

Ο Κώστας Κάρης, που έφυγε απόψε μετά από μάχη με τον καρκίνο, υπήρξε ιδρυτικό μέλος της ΔΗΜΑΡ και μέχρι σήμερα μέλος της Εκτελεστικής της Επιτροπής.

Η Δημοκρατική Αριστερά, η Κεντρική Επιτροπή και ο πρόεδρος της εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια ενός συντρόφου που θα μείνει πάντοτε ζωντανός στις αναμνήσεις μας.

Ο Κώστας Κάρης γεννήθηκε το 1954 και εντάχθηκε στην αριστερά από τα μαθητικά του χρόνια. Υπήρξε μελος του αντιδικτατορικού φοιτητικού κινήματος ως φοιτητής της Αρχιτεκτονικής και ηγετικό στέλεχος της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος, του ΚΚΕ Εσωτερικού, της ΕΑΡ και του Συνασπισμού. Υπήρξε ιδρυτικό και ηγετικό στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, εώς και σήμερα. Διετέλεσε για πολλά χρόνια διευθυντής της εφημερίδας Αυγή.

Πηγή: Μεταρρύθμιση

Powered by TUODY Software