Μώραλης: Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας

Μώραλης: Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας
Κατά την πρώτη ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Πειραιά, για την εκλογή προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, μελών της Οικονομικής Επιτροπής, μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής και εκπροσώπων στην Π.Ε.Δ.Α., ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης και ο προεδρεύων, όντας ο πρώτος σε σταυρούς Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ευάγγελος Μαρινάκης απηύθυναn  τους παρακάτω χαιρετισμούς:

Μώραλης: Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας

«Έδωσα ήδη το στίγμα μου στην ορκωμοσία για το πώς σκέφτομαι τη συνύπαρξή μας και τη συνεργασία μας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Νομίζω ότι όλοι πρέπει να θεωρούμαστε συνεργάτες και αυτή η αντίληψη θεωρώ ότι υπάρχει και σε όλους τους συνδυασμούς. Έχουμε ένα δύσκολο έργο μπροστά μας και νομίζω ότι είναι η εποχή των συνεργειών και των συναινέσεων ώστε όλοι μαζί – σε αυτά που μπορούμε να συμφωνήσουμε - να βρούμε κοινούς στόχους, να μπορέσουμε να βελτιώσουμε την πόλη, να λύσουμε προβλήματα. Είμαι πεπεισμένος ότι μπορούμε να τα λύσουμε, ειδικά αν συνεργαστούμε και μεταξύ μας αλλά και με τους υπόλοιπους φορείς της πόλης. Εύχομαι να έχουμε όλοι μια καλή θητεία και να δικαιώσουμε την επιλογή των πολιτών. Σας ευχαριστώ»

Μαρινάκης: Είμαστε συνεργάτες για το καλό του Πειραιά

 «Σας καλωσορίζω και σας εύχομαι καλή θητεία. Ο Πειραϊκός λαός μας εμπιστεύτηκε τις τύχες του και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για την πόλη μας. Ειλικρινά στα μάτια όλων μας δεν υπάρχουν αντιπάθειες. Υπάρχουν εδώ μέσα συνεργάτες για το καλό του Πειραιά. Για να μπορέσουμε να κάνουμε  όπως έχουμε πει, ό, τι είναι το καλύτερο για την πόλη μας. Το εννοώ, δεν το λέω μόνο για τις εντυπώσεις ή για να δείξω ότι ξεκινάμε χωρίς εντάσεις. Μπορεί να υπήρξαν εντάσεις κατά τη διάρκεια των εκλογών, αλλά ειλικρινά πιστεύω ότι όλοι μας θέλουμε το καλό του Πειραιά».Powered by TUODY Software