"Στροφή" Παπαγγελή για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου

"Στροφή" Παπαγγελή για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου
Μετανιωμένη εμφανίζεται η Οννεδίτισσα, Έλλη Παπαγγελή για τις δηλώσεις της για τους νεκρούς του Πολυτεχνείου, αφού - σύμφωνα με δημοσίευμα - τώρα υποστηρίζει ότι εάν ζούσε την εποχή του Πολυτεχνείου, το πιθανότερο είναι ότι θα βρισκόταν και εκείνη μέσα.

Σύμφωνα με το Έθνος, μία εβδομάδα μετά το σοκ που προκάλεσε η δημόσια στάση της, η νεαρή τοποθετείται διαφορετικά και υποστηρίζει ότι οι δηλώσεις της διαστρεβλώθηκαν, τονίζοντας ότι δεν είπε πως εν υπήρχαν νεκροί αλλά ότι δεν σκοτώθηκε κανείς μέσα στη Σχολή.

"Δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο δημιουργήθηκε αυτός ο θόρυβος και γιατί κάποιοι θέλησαν να διαστρεβλώσουν τα λεγόμενά της" λέει στη Βίβιαν Μπενέκου του Έθνους φίλος της.

"Είναι πολύ στενοχωρημένη, γιατί δεν ήθελε με κανέναν τρόπο να προσβάλει τη μνήμη κανενός νεκρού, τραυματία ή έστω απλά συμμετέχοντος στον αγώνα του Πολυτεχνείου. Νεκροί υπήρχαν. Οπως υπήρχαν και βασανισμένοι πολίτες. Μέσα στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί. Αυτό είπε η Ελλη και τίποτε άλλο" προσθέτει.

Σύμφωνα με τον ίδιο "η Ελλη πιστεύει ότι η γενιά του Πολυτεχνείου δυστυχώς κατέστρεψε το μέλλον το δικό της αλλά και τριών γενεών που προηγήθηκαν. Θεωρεί ότι αυτή η λεγόμενη γενιά του Πολυτεχνείου εξαργύρωσε την ιστορία της".

Σημειώνεται πως η κ. Παπαγγελή που ήταν υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με τον Γ. Κουμουτσάκο, δέχτηκε επιπλήξεις από στελέχη της ΟΝΝΕΔ και στελέχη της ΝΔ, βρήκε ωστόσο σύμμαχο στο πρόσωπο του Φαήλου Κρανιδιώτη.

Powered by TUODY Software