Βενιζέλος: Ο Τσίπρας να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή

Βενιζέλος: Ο Τσίπρας να ενημερώσει άμεσα τη Βουλή
Για έλλειψη «κυβερνητικής διάθεσης για συναίνεση ή έστω για αλληλοενημέρωση με την αντιπολίτευση» σε ό,τι αφορά την πορεία της διαπραγμάτευσης, κάνει λόγο με δήλωσή του ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.
 

Σε αυτό το πλαίσιο, ο κ. Βενιζέλος καλεί τον πρωθυπουργό «να ενημερώσει αμέσως τη Βουλή και εάν κρίνει αναγκαίο τους αρχηγούς των κομμάτων».
 
Επίσης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εκφράζει τη θέση ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύεται με τους έξω αλλά με τους μέσα, με τα στελέχη της και τους βουλευτές της, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά. Προσθέτει, μάλιστα, ότι η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για την ασφαλή πορεία της χώρας, αλλά για την αποφυγή του πολιτικού κόστους.
 
Ακόμα, κατηγορεί την κυβέρνηση ότι στέλνει εναλλασσόμενα μηνύματα αισιοδοξίας-επιτυχίας αλλά και εμπλοκής-αδιεξόδου, προκειμένου, όπως σημειώνει, να θυμίζει πόσο αποφασισμένη είναι να τηρήσει τα όρια της και πόσο αδιάλλακτοι είναι οι κακοί Ευρωπαίοι και το ΔΝΤ.
 
Αυτά συμβαίνουν, υποστηρίζει ο κ. Βενιζέλος, ενόσω τα μεγέθη της οικονομίας επιδεινώνονται και κινδυνεύουν να χαθούν επιτεύγματα πέντε ετών «και ενώ είχαμε φτάσει ένα βήμα πριν από την έξοδο από το Μνημόνιο».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software