Βενιζέλος: Οικουμενική κυβέρνηση των ευρωπαϊκών δυνάμεων

Βενιζέλος: Οικουμενική κυβέρνηση των ευρωπαϊκών δυνάμεων

«Διεξάγεται ένας προεκλογικός διάλογος τσάτρα - πάτρα, ο οποίος δεν έχει κανένα ουσιαστικό περιεχόμενο, δηλαδή δεν υπάρχουν συγκρουόμενες πολιτικές, λες και το μόνο ζητούμενο είναι η ακριβής μορφή της Κυβέρνησης. Το μέλλον είναι δύσκολο και κανείς δεν συζητάει γι' αυτό», επεσήμανε ο Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξή του.

Πρόσθεσε ότι πρέπει να συνεργαστούν όλες οι δυνάμεις που είναι δημοκρατικές και ευρωπαϊκές, ώστε να να προκύψει αυτό που υπήρχε τον τελευταίο μήνα στη Βουλή, ενώ είναι σημαντικό να υπάρχουν δυνάμεις, όπως το ΠΑΣΟΚ μαζί με τη ΔΗΜΑΡ οι οποίες μπορούν να διαδραματίσουν ένα καταλυτικό και εγγυητικό ρόλο.

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος σημείωσε ότι το μεγάλο πρόβλημα της χώρας ήταν η πολιτική αβεβαιότητα.

«Και ο ΣΥΡΙΖΑ με τη συμπεριφορά του, προεκλογικά, αναπαράγει την αβεβαιότητα. Διότι δεν λέει καθαρά «ναι ρε παιδί μου, θα πάμε σε μια ευρύτατη συνεργασία».

Υπάρχει μια αλαζονική πόζα: «Δεν θα είμαι Πρωθυπουργός παρά μόνο μόνος μου ή με τον κ. Καμμένο».

Μα αυτό είναι το θέμα μας; Γιατί να είναι Πρωθυπουργός ο κ. Τσίπρας; Δεν το καταλαβαίνω αυτό», τόνισε ο κ. Βενιζέλος προειδοποιώντας να μην πάμε, σ' επανάληψη εκλογών.

«Μιλάω για μια οικουμενική κυβέρνηση των δημοκρατικών ευρωπαϊκών δυνάμεων και για μια οικουμενική κοινωνία. Μιλάμε για μια κυβέρνηση που λειτουργεί ως εθνική ομάδα ανασυγκρότησης. Όχι πλέον διαπραγμάτευσης, αλλά πολιτικής διεύθυνσης της χώρας», υπογράμμισε.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software