Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Μεϊμαράκη

Σφοδρή επίθεση Καμμένου σε Μεϊμαράκη
Την εκτίμηση ότι μετά τις εκλογές «δεν θα υπάρχει» ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ίσως και η Φώφη Γεννηματά, εξέφρασε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην 80η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Δεν απέκλεισε, επίσης, το ενδεχόμενο να απελευθερωθούν βουλευτές της Ν.Δ., που δεν είναι ακροδεξιοί, όπως είπε, και να στηρίξουν κυβέρνηση συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ.

Για τον κ. Μεϊμαράκη είπε ότι είναι προσωρινός αρχηγός της Ν.Δ. και στην περίπτωση που ηττηθεί στις εκλογές δεν θα μπορέσει να παραμείνει στην ηγεσία και θα απελευθερωθούν δυνάμεις.

Είπε, μάλιστα, πως γνωρίζει τι συμβαίνει στο εσωτερικό της Ν.Δ. και σύμφωνα με την εικόνα που έχει άλλοι δελφίνοι δίνουν γραμμή να ψηφιστούν τρία κόμματα, να ρίξουν λευκό ή να κάνουν αποχή και μαχαιρώνονται μεταξύ τους.

Πρόσθεσε πως στο ντιμπέιτ, ο κ. Μεϊμαράκης εμφανίστηκε υποστηρικτής του Γιώργου Παπανδρέου.

Δεν θα κάνουμε κυβέρνηση με τον κ. Γεωργιάδη, τον κ. Βορίδη και τον κ. Πλεύρη αλλά και όλους τους άλλους που έχει "μαζέψει" ο κ. Σαμαράς και ο κ. Μεϊμαράκης, δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, προβλέποντας πως μπορούν να συνεργαστούν με πιο μετριοπαθείς από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Απέκλεισε ωστόσο τη συνεργασία με το Ποτάμι του Σταύρου Θεοδωράκη, θέτοντας ως όρο το θέμα του ονόματος της Μακεδονίας, όπως είπε, αλλά και το θέμα της Θράκης και των Πομάκων.

"Ας βγουν να πουν τις θέσεις τους γιατί αν αύριο αυτοί οι περίεργοι στα δεξιά θέματα να εκφράσουν τέτοιες θέσεις, δεν θα συνεννοηθούμε", ΄τόνισε.

Επίσης κατήγγειλε τα άλλα κόμματα πως δεν έχουν σαφείς θέσεις στο θέμα της διαφθοράς.

Powered by TUODY Software