Αντιεξουσιαστές εμπόδισαν ομιλία του Άδωνι

Αντιεξουσιαστές εμπόδισαν ομιλία του Άδωνι
Τουλάχιστον 100 αντιεξουσιατές κατέλαβαν τον κινηματογράφο Αχίλλειον, στον Βόλο, όπου επρόκειτο να μιλήσει ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Με παρέμβαση του στο δελτίο ειδήσεων του Mega, είπε ότι "100 αντιεξουσιαστές με κράνη έχουν καταλάβει την είσοδο του κινηματογράφου. Η ασφάλεια μου είπε να μην πλησιάσουμε γιατί απειλούσαν με επεισόδια".

Ο κ. Γεωργιάδης τελικώς δεν πήγε στον χώρο της ομιλίας, σημειώνοντας ότι "δεν μπορούν κάποιοι κόκκινοι φασίστες να απαγορεύουν σε εκλεγμένο βουλευτή του κοινοβουλίου να μιλήσει".

Η παρέμβαση στο Mega



Μιλώντας στον ΣΚΑΙ, δεν παρέλειψε να κάνει ένα σκωπτικό σχόλιο στο πνεύμα της επικαιρότητας: "Αν είχα μαζί τον Λάμπρου, θα με άφηναν να μιλήσω;".

Πρόσθεσε: "Αυτό δεν είναι δημοκρατία και πρέπει να αποφασίσουμε στη χώρα αυτή αν θα τηρούνται οι νόμοι. Η Αριστερά φρίττει στο ενδεχόμενο ανάδειξής μου στη θέση του αρχηγού της ΝΔ, γιατί ξέρουν ότι δεν θα τους χαριστώ".

"Ονειρεύομαι μια χώρα όπου όλοι θα μπορούν να μιλάνε ελευθέρα", κατέληξε.

Ανακοίνωση ΝΔ

Η ΝΔ με αφορμή το περιστατικό, με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να αναλάβει τις ευθύνες της, όπως τονίζει, πριν υπάρξουν ακόμα σοβαρότερα γεγονότα.

«Είναι αδιανόητο σε δημοκρατικά κράτη οργανωμένες ομάδες περιθωριακών στοιχείων να παρεμποδίζουν την προσέλευση βουλευτή σε χώρο προγραμματισμένης συγκέντρωσης. Είναι άλλη μία έκφραση βίας την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα», αναφέρει στην ίδια ανακοίνωση το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Powered by TUODY Software