Κόντρα Μεϊμαράκη - Άδωνι για το... τηλέφωνο Σαμαρά

Κόντρα Μεϊμαράκη - Άδωνι για το... τηλέφωνο Σαμαρά
Έντονος καβγάς ξέσπασε μεταξύ του Βαγγέλη Μεϊμαράκη και του Άδωνι Γεωργιάδη και μάλιστα on air με αιχμές για τον πρώην πρωθυπουργό και τη στάση του όσον αφορά το φιάσκο των εσωκομματικών εκλογών της ΝΔ - αν και ο διάλογος ξεκίνησε με εκφράσεις... αγάπης εκατέρωθεν.

"Εγώ με τον κ. Μείμαράκη είχα μια βασική πολιτική διαφωνία καθώς πρότεινε στην ΚΟ και αυτό πέρασε, να υπερψηφίσουμε την συμφωνία Τσίπρα και Καμμένου. Εγώ διαφώνησα και τόνισα πως πρέπει να βάλουμε σκληρούς όρους. Εγώ δεν είπα να συμφωνήσουμε σε όλα, όπως είπε ο κ. Μεϊμαράκης" είπε ο κ. Γεωργιάδης.

"Γι' αυτό πρέπει να γίνει το debate, για να λυθούν οι πολιτικές παρεξηγήσεις" σημείωσε.

Ο κ. Μεϊμαράκης διέψευσε αυτά που είπε ο κ. Γεωργιάδης και τόνισε πως αν η ΝΔ δεν είχε συναινέσει. "Αν δεν πηγαίναμε έτσι ο κ. Τσίπρας θα είχε το ευρωπαϊκό γήπεδο μόνος του και θα έκανε την εκλογή και θα έλεγε 'εγώ κράτησα τη χώρα στην Ευρώπη' και δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα των εκλογών ποιο θα ήταν", είπε.

Στη συνέχεια ο κ. Γεωργιάδης ρώτησε τον κ. Μεϊμαράκη αν τον θεωρεί "ακραίο".

"Όταν αυτά που λέτε με προσβάλλουν, αυτό ξεπερνά τα όρια της αντοχής, όπως στην περίπτωση του κ. Βορίδη" σημείωσε ο κ. Μεϊμαράκης.
 
"Επειδή είστε ο προνομιακός συνομιλητής του κ. Σαμαρά του λέτε αύριο να διαψεύσει;" ρώτησε ο κ. Μεϊμαράκης, για να λάβει την απάντηση: "Είναι φίλος μου ο κ. Σαμαράς και ήταν τιμή μου που ήμουν υπουργός του όπως τιμή σας ήταν που ήσασταν πρόεδρος της Βουλής του. Δεν είναι εχθρός μας ο κ. Σαμαράς, εχθρός μας είναι ο κ. Τσίπρας".

"Αυτό να το καταλάβει ο κ. Σαμαράς;" δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης, γιατί "εμένα δεν με παίρνει τηλέφωνο, αλλά παίρνει εσάς" πρόσθεσε και τον κάλεσε να πάρει τηλέφωνο τον κ. Σαμαρά για να διαψεύσει, δηλώνοντας συγκεκριμένα ενοχλημένος για τις διαρροές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού.
 
Το στιγμιότυποPowered by TUODY Software