Το twitter γελά με την αποτυχημένη «μπούκα» Άδωνι

Το twitter γελά με την αποτυχημένη «μπούκα» Άδωνι
Όσοι ξημεροβραδιάζονται στο twitter σχολιάζοντας την επικαιρότητα – ή ότι άλλο αξίζει σχολιασμού κατά την άποψή τους – βρήκαν πλούσιο υλικό στην αποτυχημένη «μπούκα» του βουλευτή, τέως υπουργού και υποψηφίου προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Άδωνι Γεωργιάδη στο στούντιο όπου γυριζόταν η εκπομπή Αλ Τσαντίρι του Λάκη Λαζόπουλου.

Η κόντρα είχε αρχίσει από το μεσημέρι, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας σε κάποια από τις δεκάδες τηλεοπτικές εκπομπές από τις οποίες περνά καθημερινά, επιτέθηκε σε όσα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας πήγαν να δουν την παράσταση του «υβριστή της παράταξης» όπως χαρακτήρισε τον Λαζόπουλο.

Μάλιστα «απείλησε» ότι θα περάσει και ο ίδιος από τον χώρο απ’ όπου μεταδίδεται το «Αλ Τσαντίρι» για να… «κάνει τον Λαζόπουλο να τρέξει», για όσα λέει εναντίον του. Ο Λάκης Λαζόπουλος απάντησε από την εκπομπή του στα όσα είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο τελευταίος συνέχεια έκανε την απειλή του, πράξη: Πήγε έξω από το θέατρο όπου μεταδιδόταν σε ζωντανή σύνδεση η εκπομπή «Αλ Τσαντίρι» και ανήρτησε μία φωτογραφία στο Twitter που αποδείκνυε την παρουσία του.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δε μπορουσαν να μείνουν ασυγκίνητοι από τα όσα διαδραματίστηκαν και την επιμονή του Άδωνι Γεωργιάδη να μπουκάρει στο στούντιο, προφανώς για να κερδίσει ψήφους στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας.

Ορισμένα από τα καλύτερα tweets:


Powered by TUODY Software