Ραχήλ "καρφώνει" Λαζόπουλο για την κόντρα με Άδωνι

Ραχήλ "καρφώνει" Λαζόπουλο για την κόντρα με Άδωνι
Οξεία επίθεση εξαπέλυσε η Ραχήλ Μακρή στον Λάκη Λαζόπουλο για την κόντρα με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Μιλώντας στην εκπομπή της Νανάς Παλαιτσάκη, σημείωσε ότι κάνει "στρατευμένη σάτιρα", ενώ τόνισε ότι "έχει ξεκινήσει την ανθρωποφαγία".

Ειδικότερα, ανέφερε: "Κάνει στρατευμένη σάτιρα. Γνωρίζουμε όλοι τις σχέσεις που έχει με την κυβέρνηση και ιδίως με τον πρωθυπουργό. Βέβαια είναι δικαίωμα του καθενός να έχει φιλικές σχέσεις με όποιον θέλει. Και βέβαια υπέρτατη αλαζονεία και υπέρτατη υποκρισία, καθώς δήλωσε ότι “στην εκπομπή μου μπαίνουν μόνο όσοι θέλω εγώ”. Ναι, αλλά σε μια κοινωνία πρέπει να σέβεσαι και τον άλλον και δεν μπορείς να έχεις ξεκινήσει την ανθρωποφαγία για έναν συγκεκριμένο άνθρωπο και εσύ μετά να λες ότι θα κάνεις ό, τι θέλεις και ούτε να προσβάλλεις.

Αν ήμουν στη θέση του Άδωνι δεν θα προέβαινα σε τέτοια πράξη, δηλαδή να πάω εκεί, νομίζω δεν έπρεπε να το πράξει. Θα έπρεπε να λειτουργήσει διαφορετικά. Αν εγώ θεωρούσα ότι αυτό με θίγει ως προσωπικότητα και παραβιάζει τα ατομικά μου δικαιώματα, θα προσέφευγα στη δικαιοσύνη.

Και επίσης θα μπορούσε ο ίδιος να ασκήσει κοινοβουλευτικό έλεγχο και θα ήταν πάρα πολύ ενδιαφέρον να μάθουμε για τα τρία εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς του εξωτερικού που φέρεται σύμφωνα με δημοσιεύματα πριν από χρόνια να έχει στο όνομά του ή σε όνομα της οικογενείας του".

Δείτε το σχετικό απόσπασμα


Powered by TUODY Software