"Θάβω την κόρη μου, να κοιμάται ήσυχος ο Λοβέρδος"

"Θάβω την κόρη μου, να κοιμάται ήσυχος ο Λοβέρδος"
"Έγινε πια κι αυτό και τώρα ο κύριος Λοβέρδος μπορεί να κοιμάται ήσυχος. Η κοινωνία σχεδόν καθάρισε από αυτές τις κοπέλες κι αυτό το φρόντισε ο ίδιος". Έτσι ξεκινά το μήνυμα της μητέρας μίας από τις κοπέλες που είχαν διαπομπευτεί ως "δημοσιονομική βόμβα" με μεσαιωνικό τρόπο, επί υπουργίας του Ανδρέα Λοβέρδου.

Ανακοινώνοντας τον θάνατο της κόρης της, η οποία "έφυγε" σε νεαρή ηλικία αφήνοντας ορφανό ένα μικρό παιδί καθώς έπασχε από aids και ήταν εθισμένη στα ναρκωτικά, η κυρία Κουλουριώτη αναφέρει:

"Εξευτέλισαν το παιδί μου, ήρθαν στο χωριό και το ΚΕΕΛΠΝΟ εξέτασε το εγγόνι μου μέσα στο σχολείο, μας εκθέσανε όλους, μας ξεφτίλισαν. Πήγαν τα κορίτσια στο υπόγειο της Γ' πτέρυγας του Κορυδαλλού αντί να τα φροντίσουν στα νοσοκομεία. Τους πέταγαν το φαγητό από τα κάγκελα και εκείνα την ίδια ώρα κατάπιναν μπαταρίες.

Δημόσια μας εξευτελίσανε και τώρα εγώ δημόσια ανταποδίδω λίγο πριν θάψω την κόρη μου ότι μπορεί πλέον να κοιμάται ήσυχος ο Ανδρέας Λοβέρδος. Και αυτό το λέω κι εγώ η μητέρα της, δημόσια, με το όνομά μου.

Ευμορφία Κουλουριώτη".

Υπενθυμίζεται ότι η υγειονομική διάταξη 39 Α είχε εκδοθεί το 2012 από τον Ανδρέα Λοβέρδο, επανήλθε επί υπουργίας Άδωνι Γεωργιάδη, διατηρήθηκε από τον διάδοχό του Μάκη Βορίδη και καταργήθηκε τελικά από την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου.

Βάσει της διάταξης υποβάλλονταν άνθρωποι σε ιατρικό έλεγχο παρά τη θέλησή τους, ενώ δεκάδες γυναίκες διαπομπεύτηκαν άγρια, καθώς δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες και τα στοιχεία τους.

Αυτά έγιναν πρωτοσέλιδο σε "κίτρινες" εφημερίδες και δημοσιεύτηκαν από όλα σχεδόν τα έντυπα και τα τηλεοπτικά κανάλια - πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Μία κοπέλα από αυτές που διαπομπεύτηκαν στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Με πληροφορίες από την Εφημερίδα των Συντακτών

 
Powered by TUODY Software