Γεωργιάδης: Η ΝΔ εκφράζει το αίτημα της κοινωνίας για εκλογές

Γεωργιάδης: Η ΝΔ εκφράζει το αίτημα της κοινωνίας για εκλογές
Το αίτημα για εκλογές γίνεται επίκαιρο γιατί το ζητάει η κοινωνία, η οποία θέλει να απαλλαγεί από τον κ. Τσίπρα και η ΝΔ έρχεται να εκφράσει αυτό το αίτημα, τονίζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής.

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ ασκεί σκληρή κριτική στον Νίκο Φίλη λέγοντας ότι διεκδικεί τον τίτλο του χειρότερου υπουργού αυτής της κυβέρνησης, καθώς, όπως λέει, οι παρεμβάσεις του «αποδεικνύουν ότι ο άνθρωπος έχει έρθει για να καταστρέψει ό,τι καλό έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια».

Χαρακτηρίζει «πολύ επικίνδυνη» τη δήλωση του υπουργού Παιδείας για τη συγκέντρωση «Παραιτηθείτε», διότι όπως εξηγεί, για πρώτη φορά δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση αμφισβητεί το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμα του συνέρχεσθαι, ενώ χαρακτηρίζει και ως «δείγμα θράσους» το ότι «οι άνθρωποι που έχουν το παγκόσμιο ρεκόρ στις διαδηλώσεις τολμούν να εκφράσουν τέτοιες απόψεις».

Για τη ρύθμιση για τις offshore, ο κ. Γεωργιάδης εκτιμά ότι πρόκειται για «ξέπλυμα», καθώς όπως σημειώνει έγινε για να μπορέσουν να ρυθμίσουν υπουργοί «τις όποιες εκκρεμότητες έχουν με τις offshore», ενώ διευκρινίζει ότι η δήλωσή του περί λανθασμένης στάσης της ΝΔ στο συγκεκριμένο θέμα παρερμηνεύτηκε «από ορισμένους που θέλουν να δημιουργήσουν θέμα».

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software