"Χείμαρρος" Κοντομηνάς στην Ελένη: Μίλησε για όλα...

"Χείμαρρος" Κοντομηνάς στην Ελένη: Μίλησε για όλα...
Μια έκπληξη επιφύλασσε στους τηλεθεατές της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη ο πρόεδρος του Alpha Δημήτρης Κοντομηνάς. Μπήκε αιφνιδιαστικά στο πλατό και προέβη σε αποκαλύψεις...

Μίλησε για τις τηλεοπτικές άδειες, τις συζητήσεις με έναν εκ των τεσσάρων πρώτων υπερθεματιστών, χωρίς να τον κατονομάζει - αν και τον "φωτογράφισε", καθώς και για ορισμένους υπουργούς, όπως τον κ. Παππά και τον κ. Πολάκη.

Για τις τηλεοπτικές άδειες

Ο πρόεδρος του Alpha είπε για τον κ. Παππά: «Ο κ. Παππάς θέλει να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αλλά δεν θα τον αφήσουμε εμείς. Δεν μπορεί να βάλει μαύρο στα κανάλια. Αυτός ΄΄σκοτώθηκε΄΄τόσο καιρό για την ΕΡΤ. Είναι δυνατόν αυτός που άνοιξε τρία κανάλια, να κλείσει άλλα τρία;», αναρωτήθηκε νόημα.

«΄Άλλο πράγμα ήθελε. Ήθελε να σου αρπάξει το κανάλι από τα χέρια. Αυτό ήθελε», είπε ο Δήμος Βερύκιος, ο οποίος ήταν παρών.

«Δεν ήθελε αυτό» απάντησε ο κ. Κοντομηνάς.

Συνεχίζοντας, ο πρόεδρος του Alpha και χωρίς να κατονομάσει τον κ. Ιωάννη Βλαδίμηρο Καλογρίτσα, αφηγήθηκε τη συζήτηση που είχε μαζί του:

«Ήρθανε οι άνθρωποί του, αυτός που υποστήριζε χωρίς δεκάρα να 'χουνε, μην λέμε ονόματα, ήρθε και λέει:
- "Θα μου δώσετε λέει το 51 %",
- "Λέω: Τι άλλο θέλεις;" πρόσθεσε ο πρόεδρος του Alpha,
- "Λέει: Θέλω τέσσερις εκπομπές την εβδομάδα πολιτικές να τις έχω εγώ".

"Για να βλέπει κι ο κόσμος να ακούει τι γίνεται με την κυβέρνηση, τι καλά που πάμε" τόνισε ο κ. Κοντομηνάς.

- "Λέω, άλλο τίποτα θέλεις;", συνέχισε.

- "Θέλω" λέει "να ελέγχω και το πολιτικό κομμάτι των ειδήσεων. Τα άλλα λέει για τους γάμους, τα βαφτίσια, ποια άφησε ποιον και ποια παντρεύεται ποιον να τα κάνετε εσείς".

- "Λέω: Τίποτ άλλο να στήσουμε;"

Για να υπογραμμίσει στη συνέχεια:

- "Λέω: πήγαινε στο καλό αγόρι μου, το κανάλι δεν πουλιέται σε τρίτους. το κανάλι ανήκει στον κόσμο, στους εργαζόμενους και σε μένα και σε όλο τον κόσμο που ακούει τις αλήθειες και θα λέει τις αλήθειες και δεν θα κλείσει κ. Παππά που ήσουνα στην Αμερική και "έφτιαξες και σενάρια ότι σε παρακολουθούσαμε εμείς" συνέχισε ο κ. Κοντομηνάς.

Ακολούθως, ο πρόεδρος του Alpha αναφέρθηκε και στο copy paste του κ. Πολάκη, αλλά άφησε και αιχμή για την "κατάργηση" του όρου "βασίλισσα", λέγοντας χαρακτηριστικά: "τώρα θα λέμε μόνο μπολσεβίκος"...

Δείτε το video


Powered by TUODY Software