Διέρρηξε ΙΧ ώστε να φυλακιστεί και να έχει στέγη

Διέρρηξε ΙΧ ώστε να φυλακιστεί και να έχει στέγη
Μια απίστευτη ιστορία είδε το φως της δημοσιότητας στο Βόλο, όπου ένας 47χρονος άστεγος αποπειράθηκε να κλέψει αυτοκίνητο, το διέρρηξε χωρίς να πάρει τίποτα και στη συνέχεια παραδόθηκε ο ίδιος στην Αστυνομία, προκειμένου να φυλακισθεί και να σωθεί από το κρύο, τη νύχτα που μας πέρασε.

Με ένα κατσαβίδι έσπασε το τζάμι του αυτοκινήτου στην Νέα Ιωνία και στις 3.00 τα ξημερώματα πήγε αυτοβούλως στην Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και είπε στους αστυνομικούς να τον συλλάβουν.

Οι αστυνομικοί άκουσαν την υπόθεση και αφού διαπίστωσαν με αυτοψία ότι ο 47χρονος, από τη Θεσσαλονίκη, τους έλεγε την αλήθεια, έμειναν εμβρόντητοι όταν τους ζήτησε να οδηγηθεί στη φυλακή για να εξασφαλίσει στέγη και φαγητό, λόγω της κακοκαιρίας.

Ο 47χρονος είναι άστεγος και άνεργος, μετακινείται πολύ συχνά μεταξύ Θεσσαλονίκης και Βόλου, όπου διαμένει κατά διαστήματα, και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την Αστυνομία για μικροκλοπές.

Ο άστεγος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Βόλου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος επειδή όπως ορίζει η νομοθεσία παραδόθηκε αυτοβούλως, αλλά και επειδή ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου δεν υπέβαλε μήνυση για τη ζημιά και δεν έλειψε τίποτα μέσα από το όχημα.

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software