Θεσ/νικη: Επιχειρηματίες επιτέθηκαν στον Μάρδα

Θεσ/νικη: Επιχειρηματίες επιτέθηκαν στον Μάρδα
Ένταση επικράτησε την Κυριακή σε ενημερωτική συζήτηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, όπου παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Μάρδας και ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Αρβανιτίδης.

Η ένταση προκλήθηκε όταν επαγγελματίες που βρίσκονταν στην αίθουσα επιτέθηκαν στον Δημήτρη Μάρδα για τις πολιτικές που ακολουθεί η κυβέρνηση.

Οι επαγγελματίες κατηγόρησαν τον πρώην υπουργό της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ για την υπερφορολόγηση που σκοτώνει τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ζήτησαν να ληφθούν μέτρα για την προστασία του επιχειρείν, καθώς και για το νοικοκύρεμα του δημοσίου.

Από το στόχαστρό τους δεν ξέφυγε ούτε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Γιώργος Αρβανιτίδης, ο οποίος "τα άκουσε" για την πολιτική που ακολούθησε τα προηγούμενα χρόνια το ΠΑΣΟΚ και την επιλογή του Γιώργου Παπανδρέου να βάλει, όπως είπαν, τη χώρα στο πρώτο μνημόνιο.

H επίθεση στους δύο βουλευτές, προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου του ΕΕΘ, Μιχάλη Ζορπίδη ο οποίος τους ζήτησε να σταματήσουν και να σεβαστούν τους ομιλητές.

Δείτε σχετικά video

Πηγή: thestival.gr

Σχετικά Videos

Powered by TUODY Software