Αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη

Αγροτικό συλλαλητήριο στην Αθήνα την Τρίτη
Κάθοδο στην Αθήνα αποφάσισαν οι αγρότες με συλλαλητήριο την ερχόμενη Τρίτη και διαδηλώσεις σε κάθε νομό έξω από τα υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ και του ΟΓΑ, σύμφωνα με απόφαση 35 μπλόκων και 11 ομοσπονδιών, που συμμετείχαν σε ευρεία σύσκεψη στη Νίκαια στη Λάρισα.

Οι αγρότες ζήτησαν συνάντηση με τις ηγεσίες των υπουργείων Αγροτικής Ανάπτυξης, Οικονομικών, Εργασίας και Περιβάλλοντος.
 
Ο πρόεδρος της Ενωτικής ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας, Βαγγέλης Μπούτας, αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου και τόνισε ότι "ελάχιστοι αγρότες πήραν ζεστό χρήμα, ενώ όσοι χρωστούσαν στην εφορία, λόγω της έλλειψης του ακατάσχετου τελικά δεν πήραν χρήματα".
 
Επίσης, παράσταση διαμαρτυρίας οργανώθηκε στη Λάρισα. Η συγκέντρωση διοργανώθηκε από την Ομοσπονδία Κτηνοτροφικών Συλλόγων και Κτηνοτρόφων της Θεσσαλίας, με τους κτηνοτρόφους να δηλώνουν έτοιμοι να κατέβουν στην Αθήνα και στο Μέγαρο Μαξίμου, αν ο πρωθυπουργός δεν απαντήσει στο αίτημά τους για συνάντηση.
 
"Στέλνουμε ένα μήνυμα από εδώ στον κ. πρωθυπουργό, ώστε να μας δεχθεί στο Μέγαρο Μαξίμου και να ακούσει τα αιτήματά μας. Είναι ντροπή να μη δέχεται ένα κλάδο που δουλεύει 365 μέρες τον χρόνο" είπε μεταξύ άλλων σε δήλωση του ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Νίκος Παλάσκας
Powered by TUODY Software