Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το φονικό τροχαίο

Συγκλονιστικές μαρτυρίες για το φονικό τροχαίο
Συγκλονιστικές είναι οι μαρτυρίες από το φονικό τροχαίο με θύματα μία μητέρα και ένα τρίχρονο παιδί, αλλά και τον οδηγό πολυτελούς αυτοκινήτου που ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε πάνω τους, στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, ενώ παραμένουν τα ερωτήματα για τα αίτια της τραγωδίας. 

"Από την εικόνα που είδαμε με το που φτάσαμε, καταλάβαμε αμέσως αυτό που βλέπει το πανελλήνιο. Εμείς βέβαια αν και σκεπτόμενοι τον πόνο των οικείων ανθρώπων, προσπαθούμε να παραμερίσουμε τα συναισθήματά μας για να κάνουμε όσο καλύτερα γίνεται την δουλειά μας" δηλώνει στον Ant1 ο Λουκάς Σήρος επικεφαλής της επιχείρησης απεγκλωβισμού και προσθέτει για την κατάσταση στην οποία βρήκαν τον πατέρα: 

"Ο άνθρωπος δεν μπορούσε να συνειδητοποιήσει τι τον βρήκε. Ήταν τραγική φιγούρα" πρόσθεσε.
 
Σημειώνεται πως η τριμελής οικογένεια είχε πρόσφατα μετακομίσει στην Αθήνα, λόγω της δουλειάς του πατέρα και πήγαιναν στην Πτολεμαΐδα για το τριήμερο. Σταμάτησαν στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, με τον πατέρα να πηγαίνει στην τουαλέτα και τη μητέρα με το παιδί να παραμένουν στο αυτοκίνητο.


Το γρήγορο όχημα που οδηγούσε ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των Jumbo έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό τους με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο.  

Ο εμπειρογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς, που μίλησε στο "Καλημέρα Ελλάδα", δήλωσε πως "οι λωρίδες επιβράδυνσης και επιτάχυνσης είναι σωστά κατασκευασμένες". 

Σχετικά με τα ελαστικά, δήλωσε ότι "δεν ξέρουμε αν τα ελαστικά του 2006 είναι από το ίδιο ή άλλο όχημα".
 
Οι κηδείες της μητέρας και του παιδιού θα γίνουν στην Πτολεμαΐδα.

Ρεπορτάζ του ΑΜΠΕ

Powered by TUODY Software